Kaiserslautern ďalším záujemcom o Karhana

SITA|18. jún 2007 o 16:07

KAISERSLAUTERN 18. júna (SITA) - Nemecký druholigový klub 1. FC Kaiserslautern prejavil záujem o angažovanie slovenského futbalistu Miroslava Karhana, dohoda sa však napokon zrejme neudeje. "Karhanove ...

KAISERSLAUTERN 18. júna (SITA) - Nemecký druholigový klub 1. FC Kaiserslautern prejavil záujem o angažovanie slovenského futbalistu Miroslava Karhana, dohoda sa však napokon zrejme neudeje. "Karhanove predstavy nemôžeme splniť," povedal pre magazín Kicker Michael Schjönberg, športový riaditeľ "červených diablov" zo štadióna Fritza Waltera. Ako je známe, v kádri 6. mužstva v tabuľke II. bundesligy 2006/2007 sa po ostatnej sezóne namiesto defenzívneho stredopoliara Balázsa Borbélya (po 1,5-ročnom hosťovaní sa vracia do Artmedie Petržalka) objavuje 20-ročný útočník Erik Jendrišek. Rodák z Trstenej, ktorý je kmeňovým hráčom Ružomberka, bol na ročnom hosťovaní v Hannoveri, ktorý si neuplatnil opciu.

Od štvrtka tohto týždňa 31-ročný defenzívny stredopoliar M. Karhan sa 19. mája aj oficiálne v rámci stretnutia záverečného 34. kola najvyššej dlhodobej súťaže proti Werderu Brémy, na ktorý nenastúpil, po šiestich rokoch rozlúčil s VfL Wolfsburg a odvtedy si hľadá pôsobisko. O tohto bývalého hráča Hlohovca, Trnavy, Betisu Sevilla a Besiktasu Istanbul minulý týždeň vyvstal záujem Rapidu Viedeň a nemeckého už len druholigového tímu 1. FSV Mainz 05. Rekordér v počte štartov za slovenskú reprezentáciu (84 vystúpení, 12 gólov) i Wolfsburg (173 duelov, 9 presných zásahov) v I. bundeslige v ostatných dňoch pobudol na dovolenke v Španielsku.


Nachádzate sa tu:
Domov