Juventus sa zaujíma o Lucha z FC Porto

SITA|11. aug 2008 o 16:34

TURÍN 11. augusta (SITA) - Taliansky futbalový veľkoklub Juventus Turín sa údajne intenzívne zaujíma o služby stredopoliara FC Porto Lucha Gonzáleza. Dvadsaťsedemročného Argentínčana sa snažilo zlanáriť ...

TURÍN 11. augusta (SITA) - Taliansky futbalový veľkoklub Juventus Turín sa údajne intenzívne zaujíma o služby stredopoliara FC Porto Lucha Gonzáleza. Dvadsaťsedemročného Argentínčana sa snažilo zlanáriť i Atlético Madrid, predstavy úradujúceho portugalského šampióna o odstupnom za rodáka z Buenos Aires však vraj boli privysoké. Lucho do Porta prestúpil v roku 2005 z River Plate za približne 10 miliónov eur a v ostatnej sezóne 2007/2008 sa stal najlepším hráčom portugalskej ligy. Podľa kuloárnych špekulácií by "Juve" za 40-násobného argentínskeho reprezentanta mohol zaplatiť až 20 miliónov eur.

Hráči Juventusu sa v dvojzápase o postup do hlavnej fázy najprestížnejšej európskej klubovej súťaže - Lige majstrov v 3. predkole stretnú so slovenským šampiónom Artmediou Petržalka. Prvý duel je na programe v stredu 13. augusta 2008 o 20.45 h na Olympijskom štadióne v Turíne. Odvetné stretnutie sa uskutoční v stredu 27. augusta o 20.45 h s najväčšou pravdepodobnosťou na bratislavskom Tehelnom poli.


Nachádzate sa tu:
Domov