Jose Aldo sa zastal Conora McGregora

Adrián Mečiar|20. nov 2017 o 01:00

Aldo si nemyslí, že McGregor na akci Bellator 187 urobil niečo zlé.

Conor McGregor a jeho správanie na akcii Bellator 187 pritiahlo množstvo pozornosti. Veď o tomto incidente informovali média na celom svete. Nanešťastie pre Íra, priamo na akcii bol prítomný prezident ABC, teda komisie pre box, MMA a iné bojové športy, Mike Mazzulli. Ten síce nemá právomoc McGregorovi udeliť nejaký trest, no orgánom, ktoré tak učiniť môžu, posiela radu: „Ak by som mal tú možnosť, určite by som v tomto prípade udelil trest. Pán McGregor nie je väčší ako šport zmiešaných bojových umení."

Conorov bývalý súper a rival, Jose Aldo, je však možno pomerne prekvapujúco iného názoru. „Nemyslím si, že urobil niečo zlé. Conor je veľmi emocionálny človek, navyše zápasil jeho blízky priateľ. Určite ho za to neodsudzujem," vravel Aldo počas rozhovoru s médiami v Nova Uniao.

„Neverím tomu, že to urobil kvôli pritiahnutiu pozornosti, veď čosi podobné už urobil aj predtým. Pamätám sa na to, že keď sme trénovali TUF a bojovník z jeho tímu vyhral, tak Conor ihneď skočil do klietky a dokonca si pri oslavách roztrhol nohavice. Je to naozaj emocionálny človek, za takéto správanie by sme ho nemali odsudzovať."

Jose sa dokonca taktiež priznal k tomu, že už aj on sám sa neraz na turnajoch v Brazílii zachoval podobne: „To by som azda ani nespočítal, koľkokrát som už skočil do klietky, keď bojovali moji priatelia. Rozhodca mi vždy niečo hovorí, ale aj tak s tým neprestanem. Svoje emócie nemôžete neustále kontrolovať."

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jose Aldo sa zastal Conora McGregora