Chce dokázať to, čo nikto pred ním. McGregor si pýta šampióna, ten reaguje

Conor McGregor.
Conor McGregor. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|19. mar 2022 o 16:03

Pre svoj návrat si vyhliadol súpera.

LAS VEGAS. Aj keď mu v súčasnosti patrí v rebríčku ľahkej divízii UFC až deviate miesto, hviezdny Conor McGregor si pýta veľký zápas.

Bývalý šampión perovej a ľahkej váhy v rozhovore pre kanál TheMacLife vyjadril svoju túžbu prekonať ďalší rekord. Ním by mal byť pokus o zisk opasku veltrovej divízie.

V histórii UFC sa ešte žiadnemu zápasníkovi nepodarilo opanovať tri váhové kategórie.

Chce dokázať niečo, čo ešte nikto pred ním

Írsky bojovník verí, že by dokázal prerušiť nadvládu šampióna veltrovej divízie Kamaru Usmana.

„Pozerám sa a ako môj najbližší zápas vidím duel o titul veltrovej váhy proti Kamaruovi Usmanovi. Doteraz som to nepovedal, ale prečo by som mal zhadzovať váhu?

Už som opasok do 70 kilogramov získal, naviac teraz sa cítim veľký a silný. Mám z toho dobrý pocit. Vraciam sa po nechutnom zranení, nie je potrebné moje telo vyšťavovať (zhadzovaním váhy).

Proti Usmanovi to vidím viac než dobre. Pomalý a štylisticky zarytý wrestler bez schopností niekoho utiahnuť na submisiu. Čo mi môže spraviť? Kde má akože dominovať? Jeho ground and pound nie je nebezpečný,“ uviedol jeden z najznámejších zápasníkov zmiešaných bojových umení.

33-ročný bojovník v minulom roku utŕžil dve porážky s dlhoročným rivalom Dustinom Poirierom.

Aby toho nebolo málo, z júlového súboja si odniesol hrôzostrašnú zlomeninu nohy.

Odpoveď Usmana na seba dlho čakať nenechala.

Momentálne azda najlepší bojovník naprieč všetkými váhovými kategóriámi v UFC si z McGregora uťahuje, keď tvrdí, že by bolo najlepšie si pre írsku hviezdu podobné plány rozmyslieť, inak to pre neho nedopadne dobre.

„Vážne chcete vidieť vraždu v oktagone,“ pýta sa Usman, ktorý má vo veltrovej divízii na na konte päť titulových obhajob.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chce dokázať to, čo nikto pred ním. McGregor si pýta šampióna, ten reaguje