Je neakceptovateľné, ako sa Neymar správa, vraví Brazílčan Ronaldo

Brazílčan Neymar (vľavo) sa po zápase dostal do konfliktu aj s hráčom súpera Jeisonom Murillom (v strede).
Brazílčan Neymar (vľavo) sa po zápase dostal do konfliktu aj s hráčom súpera Jeisonom Murillom (v strede). (Autor: SITA/AP)
SITA|19. jún 2015 o 09:41

Brazílsky futbalista Neymar neuniesol prehru s Kolumbiou na Copa América. Po záverečnom hvizde rozhodcu nahnevane napálil loptu do protihráča.

SAO PAULO. Jednému z najlepších brazílskych futbalistov všetkých čias Ronaldovi sa nepáči, akým spôsobom sa na trávniku v dueli s Kolumbiou prezentoval jeho krajan Neymar.

Hráč FC Barcelona príliš neuniesol prehru s Kolumbiou (0:1) na Copa América. Po záverečnom hvizde rozhodcu videl červenú kartu, keď frustrovane napálil loptu do Pabla Armera. A následne mal konflikt aj s Jeisonom Murillom.

Kolumbijčan Carlos Bacca sa následne zhostil úlohy pomstiteľa a dopadol ako Neymar.

Neymar dostal od disciplinárnej komisie turnaja podmienečný trest na jeden zápas. Nepredstaví sa v rozhodujúcom súboji o postup zo skupiny proti Venezuele.

Neymar obhajoval svoje správanie zaujatosťou rozhodcu. "Je neakceptovateľné, čo urobil a následne povedal," vraví Ronaldo pre Globo.

"V súčasnom období prechádza ťažkým obdobím. Správa sa veľmi agresívne a neprijíma nič dobré od svojho okolia. Takto sa jednoducho nesmie správať, keď má oblečený brazílsky dres," dodal.

Reakcia Neymara po skončení zápasu s Kolumbiou.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Je neakceptovateľné, ako sa Neymar správa, vraví Brazílčan Ronaldo