Je čas odísť z Interu, hovorí Ibrahimovič

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič (Autor: ap)
SITA|18. júl 2009 o 22:00

Zlatan Ibrahimovič (útočník Interu Miláno): "Vyhral som v Taliansku všetko čo sa dalo, je čas odísť."

BARCELONA. Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič vyjadril túžbu opustiť tím talianskej Serie A Inter Miláno s cieľom odchodu do španielskeho veľkoklubu FC Barcelona.

"Vyhral som v Taliansku všetko, čo sa dalo, je čas odísť," napísal kanonier "troch koruniek" na svojej internetovej stránke. "Chcem vyhrať Ligu majstrov," dodal. Katalánci už dávnejšie prejavili záujem o angažovanie zakončovateľa "modro-čiernych".

Zahraničné médiá špekulovali, že by mohlo prísť k jeho výmene za kamerunského útočníka Samuela Eto'oa. Hráčsky agent útočníka Barcelony však do veci viac svetla nevniesol.

"Teší nás, že záujem prejavil taký tím ako Inter," povedal Josep Maria Mesalles, na ktorého nadviazal prezident víťaza Ligy majstrov 2008/2009 Joan Laporta: "Samuel je profesionál. Jeho práca má vysokú cenu, no napriek tomu nie sú pre neho peniaze na prvom mieste. Ide mu len o športové úspechy."

Sezóna 2008/09

Eto'o už odmietol lukratívny kontrakt na prestup do Manchestru City, keďže v drese FC Barcelona môže v súčasnosti siahať na najvyššie méty.

Nachádzate sa tu:
Domov