Jarošík zo Celticu Glasgow do ruskej Samary

SITA|31. jan 2008 o 12:25

GLASGOW 31. januára (SITA) - Bývalý český futbalový reprezentant Jiří Jarošík by mal podľa informácií českého denníka MF Dnes vo štvrtok skompletizovať svoj prestup zo škótskeho veľkoklubu Celtic Glasgow ...

GLASGOW 31. januára (SITA) - Bývalý český futbalový reprezentant Jiří Jarošík by mal podľa informácií českého denníka MF Dnes vo štvrtok skompletizovať svoj prestup zo škótskeho veľkoklubu Celtic Glasgow do ruského tímu Krídla Sovietov Samara. Tridsaťročný rodák z Ústí nad Labem by sa tak po troch rokoch vrátil do ruskej najvyššej súťaže, v ktorej predtým obliekal dres CSKA Moskva. V januári 2005 potom český stredopoliar odišiel do anglického klubu FC Chelsea, nasledovalo hosťovanie v Birminghame a v lete 2006 prestup do Celticu.

Keďže vo štvrtok 31. januára sa končí zimný prestupový termín vo väčšine európskych krajín, tento deň by mohol priniesť aj ďalšie prestupy českých hráčov. Ako informuje denník Sport, obranca David Rozehnal by mal zamieriť z Newcastlu United do Lazia Rím alebo Realu Zaragoza, o záložníka Rudolfa Skácela zo Southamptonu má záujem Hertha Berlín a Tomáš Zápotočný má ponuku z Besiktasu Istanbul.


Nachádzate sa tu:
Domov