Janočko na odchode zo Salzburgu

SITA|3. apr 2008 o 17:36

SALZBURG 3. apríla (SITA) - Pôsobenie slovenského stredopoliara Vladimíra Janočka v majstrovskom rakúskom futbalovom klube Red Bull Salzburg sa skončí spolu s touto sezónou. Tridsaťjedenročný Košičan ...

SALZBURG 3. apríla (SITA) - Pôsobenie slovenského stredopoliara Vladimíra Janočka v majstrovskom rakúskom futbalovom klube Red Bull Salzburg sa skončí spolu s touto sezónou. Tridsaťjedenročný Košičan patrí medzí šiestich hráčov "červených býkov", ktorým v júni uplynie platnosť kontraktu, a do "užšej" štvorice, ktorá z tímu odíde zatiaľ bez konkretizovania ďalšieho pôsobiska. Tvrdí to denník OÖ Nachrichten. Z Mozartovho mesta údajne smerujú inam aj Jorge Vargas, Alexander Knavs a Ezequiel Carboni (údajné koketovanie s Villarrealom a Benfikou Lisabon). Markus Steinhöfer posilní Eintracht Frankfurt a Niko Kovač rokuje o prípadnom predĺžení trvania zmluvy.

Bývalý hráč Košíc, Škody Xanthi a Austrie Viedeň Janočko prišiel do Salzburgu pred sezónou 2006/2007. V osemnástich zápasoch počas svojho premiérového ročníka v drese Red Bullu dal jeden gól a na ďalších päť prihral. V končiacej sa sezóne však Najlepší futbalista SR za rok 2003 dostal v T-Mobile Bundeslige šancu len trikrát a odohral 148 minút.


Nachádzate sa tu:
Domov