Jan Janka: Rovnako ako si smrť ide pre každého, ja si idem do Bratislavy pre Gábora!

Dávid Lukáč|1. máj 2019 o 02:00

Janka je pred zápasom s Borárosom odhodlaný zvíťaziť.

Po zranení sa na turnaji Oktagon 12 predstaví miláčik publika Gábor Boráros (16-6-1), ktorého preverí kontroverzný český reprezentant Jan Janka (8-4).

Aj keď má Janka teraz dve prehry v rade, je odhodlaný to zmeniť. Tvrdí, že keď Gábor vyhral Oktagon výzvu, vedel, že ho raz porazí. Teraz má na to jedinečnú príležitosť.

„Keď Matouš Kohout oznámil prechod do MMA, vedel som, že sa s nim stretnem, vedel som, že ho porazím v postoji. Že ho knokautujem. Nikto mi neveril, že to urobím takým spôsobom! A je to tu zase,“ hovorí Janka na sociálnych sieťach.

„Keď Gábor vyhral Oktagon výzvu, vedel som, že ho raz porazím. Bum a je to tu! Zápas oznámený. Ten istý pocit, motivácia, odhodlanie! Idem si pre neho. Rovnako ako smrť si ide pre každého, ja si idem do Bratislavy pre Gábora! So všetkým rešpektom a pokorou!“

Po viac ako polročnej pauze spôsobenej zranením sa do klietky vráti aj Gábor, ktorý bude určite tiež hladný po víťazstve. Na bratislavskom štadióne Ondreja Nepelu sa tak 8. júna môžeme tešiť na poriadnu prestrelku.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jan Janka: Rovnako ako si smrť ide pre každého, ja si idem do Bratislavy pre Gábora!