Islanders o dôležité body bez Sillingera

SITA|5. feb 2008 o 09:09

NEW YORK 5. februára (SITA) - "Ostrovanom" z New Yorku sa vzďaľujú brehy play off NHL a navyše sa im lepí smola na päty. V úsilí vyplávať z dna Atlantickej divízie nemôžu najmenej tri týždne počítať so ...

NEW YORK 5. februára (SITA) - "Ostrovanom" z New Yorku sa vzďaľujú brehy play off NHL a navyše sa im lepí smola na päty. V úsilí vyplávať z dna Atlantickej divízie nemôžu najmenej tri týždne počítať so stredným útočníkom Mikom Sillingerom, ktorý má zranený bok. Vedenie Islanders preto už v pondelok povolalo do tímu útočníkov Jeffa Tambelliniho a Fransa Nielsena z Bridgeportu účinkujúceho v AHL. Obaja patrili k lídrom farmárskeho mužstva a už v pondelok korčuľovali v jednej formácii so Seanom Bergenheimom.

Sillinger nastupoval na zápasy so sebazaprením, ale ako povedal tréner Ted Nolan: "Nastal čas, keď sa musíte prestať hrať na Supermana. Treba si oddýchnuť a vyliečiť sa. Aj za cenu toho, že prídeme o nášho najlepšieho hráča na vhadzovanie, člena údernej presilovkovej zostavy a lídra tímu."

Tridsaťšesťročný center síce patrí medzi špičku NHL v úspešnosti na vhadzovaní, ale v produktivite zaostáva, v 52 stretnutiach zaznamenal 14 gólov a 12 asistencií. V sobotnom zápase s Montrealom (1:4) odohral iba 15 min. Islanders ťahajú šnúru štyroch prehier a vo Východnej konferencii spadli na 10. priečku.


Nachádzate sa tu:
Domov