Iriškičová novou posilou Ružomberka

SITA|5. jan 2009 o 11:49

Basketbalistky slovenského vicemajstra MBK Ružomberok, ktoré sú od soboty na kondičnom sústredení vo Vysokých Tatrách, posilní rozohrávačka Aldijana Iriškičová.

RUŽOMBEROK. Basketbalistky slovenského vicemajstra MBK Ružomberok, ktoré sú od soboty na kondičnom sústredení vo Vysokých Tatrách, posilní rozohrávačka Aldijana Iriškičová, reprezentantka Bosny a Hercegoviny a doteraz hráčka klubu Jedinstvo Tuzla. Dvadsaťtriročná basketbalistka bola od 27. do 29. decembra na Liptove na trojdňovej skúške spolu so svojou klubovou trénerkou a bývalou hráčkou Ružomberka Jadrankou Savičovou.

"Aldijana Iriškičová je pre Ružomberok zaujímavá nielen hernými kvalitami, ale aj hráčskou perspektívou pre náš klub. Je mladá, v tomto roku ukončí štúdium na univerzite. Jej štvormesačné pôsobenie v našom klube bude súčasne skúškou pred podpísaním kontraktu do ďalších sezón," uviedol generálny manažér MBK Ružomberok Stanislav Onuška. Stosedemdesiatdva centimetrov vysoká Iriškičová nahradí v tíme Liptáčok americkú rozohrávačku Megan Duffyovú, ktorá spolu so svojou krajankou Tye´shou Flukerovou musela po neúspešnom vystúpení Ružomberčaniek v Európskom pohári FIBA pred Vianocami opustiť klub. MBK Ružomberok pokračuje v hľadaní posily na post pivotky. Niektorá z kandidátok by sa mala predstaviť na skúške v ďalšom tréningovom bloku Liptáčok po návrate z tatranského sústredenia po 8. januári.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Iriškičová novou posilou Ružomberka