Capitals sa zdržali na hranici, nastúpili s oneskorením. V Klagenfurte prehrali

Momentka zo zápasu KAC Klagenfurt - Bratislava Capitals v Ice Hockey League.
Momentka zo zápasu KAC Klagenfurt - Bratislava Capitals v Ice Hockey League. (Autor: facebook/KAC Klagenfurt)
TASR|10. jan 2021 o 21:01

Brankár Baroš zápas nedochytal.

Ice Hockey League - 17. kolo

KAC Klagenfurt - Bratislava Capitals 6:1 (1:0, 3:1, 2:0)

Góly: 15. Tičar (Postma, Fraser), 22. Postma (Tičar, Petersen), 30. Strong (Petersen, Schumnig), 37. Koch (Geier, Steffler), 49. Ganahl (Postma), 51. Postma (Petersen, Koch) - 27. Bubela (Čajkovič)

Rozhodovali: Bulovec, Zrnič - Miklič, Zgonc, vylúčení: 2:5 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 1:0

KAC: Dahm - Schumnig, Strong, Postma, Unterweger, Vallant, Steffler, Hammerle, Kernberger - Haudum, Koch, Fraser - Petersen, Ticar, Ganahl - Obersteiner, Hundertpfund, Bischofberger - Sticha, M. Geier, S. Geier

Capitals: Baroš (41. Coreau) - Culkin, Bohunický, Finn, Guimond, Romančík, Šedivý, Boldižár - Hudec, Hults, Ahl - Čajkovič, Bubela, Lapšanský - Fortier, Higgs, Faith - Bezák, Buc, Šalka

SALZBURG. Hokejisti iClinic Bratislava Capitals prehrali v nedeľnom zápase Ice Hockey League (IHL) na ľade Klagenfurtu 1:6.

Pre zverencov Petra Draisaitla je to už šiesta prehra z uplynulých siedmich zápasov a v tabuľke figurujú s 32 bodmi na 10. priečke.

Zápas začal s hodinovým oneskorením, dôvodom bolo zdržanie výpravy Bratislava Capitals na slovensko-rakúskej hranici. Klub o tom informoval prostredníctvom sociálnej siete.

Bratislavčania vzdorovali domácim iba do 15. minúty. Potom otvoril skóre bývalý hráč Slovana Tičar a bol aj pri druhom zásahu Klagenfurtu. O ten sa postaral v úvode druhého dejstva Postma.

Capitals síce skorigovali v 27. minúte vďaka Bubelovi, ale príliš im to nepomohlo. Už o tri minúty opäť zaostávali o dva góly, keď sa presadil Strong.

Hostia inkasovali v druhom dejstve aj do tretice a dokonca vo vlastnej presilovke, na 4:1 zvýšil Koch. V záverečnej tretine Klagenfurt pridal ďalšie dva góly, najprv trafil Ganahl, konečný výsledok stanovil svojím druhým zásahom Postma.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Capitals sa zdržali na hranici, nastúpili s oneskorením. V Klagenfurte prehrali