Bratislavčania bojovali až do konca, nelichotivú bilanciu však nezlepšili

Hokejisti Bratislava Capitals na ilustračnom zábere.
Hokejisti Bratislava Capitals na ilustračnom zábere. (Autor: TASR)
TASR|8. jan 2021 o 19:06

V Salzburgu prehrali rozdielom jedného gólu.

Ice Hockey League - 34. kolo

Salzburg - Bratislava Capitals 3:2 (1:0, 0:1, 2:1)

Góly: 20. Skille (Heinrich), 42. Skille (Joslin, McIntyre), 51. Hochkofler (Zündel) - 28. Guimond (Hults, Finn), 56. Hults (Faith).

Rozhodovali: Berneker, Siegel - Nothegger, Seewald, vylúčení: 4:3 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, bez divákov

Salzburg: Eliasson - Chorney, Heinrich, Schreier, Joslin, Zündel, Pallestrang, Jakubitzka - Hughes, Baltram, Raffl - Skille, McIntyre, P. Huber - M. Huber, Leonhardt, Harnisch - Feldner, Pilloni, Hochkofler

Bratislava Capitals: Baroš - Culkin, Bohunický, Finn, Guimond, Romančík, Šedivý, Boldižár - Hudec, Hults, Ahl - Čajkovič, Bubela, Lapšanský - Faith, Higgs, Fortier - Šalka, Buc, Bezák

SALZBURG. Hokejisti tímu Bratislava Capitals prehrali v piatkovom zápase 34. kola nadnárodnej Ice Hockey League (IHL) na ľade Salzburgu 2:3.

Pre zverencov Petra Draisaitla je to už piata prehra z predchádzajúcich šiestich zápasov a v tabuľke im patrí s 32 bodmi až deviata priečka.

V prvej tretine mali oba tímy šance, ale gól padol až v jej závere. Skille 53 sekúnd pred sirénou trafil z uhla ponad Barošove rameno - 1:0.

Bratislavčania vyrovnali po siedmich minútach druhej časti hry, keď vyhrali buly v útočnej tretine a nastrelený puk Guimonda od mantinelu skončil v sieti.

V závere druhej tretiny mohol Salzburg opäť viesť, hostí zachránil výborným zákrokom Baroš. V úvode tretej dvadsaťminútovky však opäť Skille namieril presne a Salzburg viedol 2:1.

Ten istý hráč mal potom na hokejke definitívu, ale Baroš ho vychytal. Napokon však domáci v 51. minúte zvýšili svoj náskok zásahom Hochkoflera.

Štyri minúty pred koncom duelu ešte zdramatizoval skóre Hults, ale pri záverečnej hre bez brankára sa už hosťom vyrovnať nepodarilo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Bratislavčania bojovali až do konca, nelichotivú bilanciu však nezlepšili