Ibrahimovič možno odíde z FC Barcelona

SITA|1. jún 2010 o 10:55

Predstavitelia španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona pripustili, že počas letného prestupového obdobia možno ich káder opustí švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič.

MADRID.

Agent robustného 28-ročného zakončovateľa Mino Raiola pred pár dňami vyhlásil, že tréner "blaugranas" Pep Guardiola by mal navštíviť psychiatrickú kliniku, keď nedával Ibrahimovičovi príležitosti v základnej zostave.

"Nepáčili sa nám vyhlásenia pán Raiolu, zvlášť tón, akým to povedal. Aj tréner Guardiola je veľmi nahnevaný," nechal sa počuť generálny riaditeľ FC Barcelona Joan Oliver a dodal: "Náš klub nepotrebuje peniaze, nemusíme v lete nikoho predať, ale ak budú veci pokračovať týmto smerom, nemáme inú možnosť. Zbavíme sa Ibrahimoviča. Zatiaľ to nie je v našom záujme, ale stať sa môže čokoľvek."

Švédsky reprezentant prestúpil na Nou Camp v júli 2009 z Interu Miláno. Vo svojom prvom ročníku nastrieľal v Primera División 16 gólov, ale ku koncu sezóny vysedával len na lavičke náhradníkov. Prednosť pred ním dostávali vychádzajúce hviezdy "blaugranas" Bojan Krkič a Pedro Rodríguez.

Ibrahimovičova pozícia bude v nasledujúcej sezóne zrejme ešte náročnejšia, keďže úradujúceho španielskeho šampióna posilnil reprezentačný útočník David Villa.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Ibrahimovič možno odíde z FC Barcelona