Hossa s Kopeckým zariadili víťazstvo Chicaga

TASR|2. okt 2010 o 08:28

Dvojica slovenských hokejových útočníkov Marián Hossa a Tomáš Kopecký sa troma gólmi v noci na sobotu postarala o víťazstvo Chicaga v prípravnom zápase zámorskej NHL proti Pittsburghu 5:2.

NEW YORK. Asistenciu v drese Anaheimu zaznamenal v dueli s Vancouverom obranca Ľubomír Višňovský.

Kopecký v úvodnej tretine domáce súboja s "tučniakmi" strelil druhý gól svojho tímu, na ktorý v druhej dvadsaťminútovke nadviazal Hossa, ktorý v záverečnej tretine svojim druhým presným zásahom spečatil víťazstvo na konečných 5:2.

Višňovský v zápase s Vancouverom asistoval pri vyrovnávajúcom góle Saku Koiva na 1:1, hostia však napokon zdolali svojho súpera 4:2.

Na zámorských klziskách sa predstavili aj ďalší Slováci. New York Islanders s Milanom Jurčinom podľahli New Jersey 3:4, New York Rangers aj bez bodového zápisu Mariána Gáboríka zdolal Ottawu po samostatných nájazdoch 5:4 a zo súboja Philadelphie Andreja Meszároša s Buffalom, ktorého dres oblieka Andrej Sekera, vyšiel ako víťaz po výsledku 3:1 Meszároš.

Výsledky:

Carolina - Atlanta 2:1 pp, Philadelphia - Buffalo 3:1, Washington - Columbus 5:3, New Jersey - NY Islanders 4:3, NY Rangers - Ottawa 5:4 sn, Detroit - Toronto 7:3, Florida - Tampa Bay 1:2 pp, Chicago - Pittsburgh 5:2 (za domácich Hossa 2+0, Kopecký 1+0), Edmonton - Calgary 1:5, Anaheim - Vancouver 2:4 (za domácich Višňovský 0+1)

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hossa s Kopeckým zariadili víťazstvo Chicaga