Hort rezignoval, Juck novým prezidentom AK Spartak Dubnica

SITA|16. dec 2008 o 10:54

Valné zhromaždenie AK Spartak Dubnica prijalo v pondelok rezignáciu doterajšieho prezidenta klubu Milana Horta.

DUBNICA NAD VÁHOM. Valné zhromaždenie AK Spartak Dubnica prijalo v pondelok rezignáciu doterajšieho prezidenta klubu Milana Horta a za nového šéfa klubu zvolilo manažéra Alfonsa Jucka.

Vo funkcii viceprezidenta ostáva naďalej Zdeněk Hrbáček, sekretárom klubu ostáva Rastislav Hrbáček. Nové 12-členné predsedníctvo chce pokračovať v nastúpenom trende, čo však v súčasnej zložitej situácii nebude jednoduché.

Vedenie Spartaka sa M. Hortovi poďakovalo za prácu, ktorú v uplynulých 10 rokoch odviedol pre klub. Pod jeho vedením sa dubnická atletika stala slovenským lídrom a aj jeho zásluhou sa Dubničania prezentovali na vysokej medzinárodnej úrovni najmä pri organizovaní mítingu Atletický most a účinkovaním v Európskom pohári klubov, kde v v roku 2008 skončili muži Spartaka v najvyššej A-kategórii na skvelom 3. mieste.

Dubničania momentálne chystajú na 9. januára tradičný reprezentačný ples atlétov v Trenčianskych Tepliciach, kde zároveň v spolupráci so Slovenským atletickým zväzom (SAZ) vyhlásia aj výsledky ankety Atlét roka 2008. "Naším cieľom v roku 2009 bude udržať vysokú úroveň mítingu Atletický most, ktorý je najvýznamnejším atletickým podujatím na Slovensku, dobre reprezentovať v Európskom pohári klubov a udržať si pozíciu slovenskej klubovej jednotky," načrtol hlavné ciele AK Spartak nový prezident Alfons Juck. V klubovej činnosti sa chcú Dubničania zamerať na rozšírenie svojej členskej základne s dôrazom na najmladšie vekové kategórie a pritiahnuť rodičov a ďalších priaznivcov atletiky do užšej spolupráce s AK Spartak.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Atletika»Hort rezignoval, Juck novým prezidentom AK Spartak Dubnica