Hološko pomohol Besiktasu v pohári gólom

Filip Hološko
Filip Hološko (Autor: TASR/AP)
SITA|12. jan 2012 o 18:08

Útočník Filip Hološko odohral celý zápas 3. kola Tureckého pohára vo futbale, v ktorom si Besiktas JK poradil na domácej pôde s Gaziantepom 2:1.

BESIKTAS. Slovenský reprezentant sa pričinil o prvý gól stredajšieho zápasu.

"Zaútočil som po pravej strane a snažil som sa prísť s loptou čo najbližšie k bráne. Od čiary som potom prihral ´pod seba´ voľnému Necipovi, ten ešte gól nedal, ale z následnej hlavičky to tam našťastie padlo," opísal Hološko pre svoju oficiálnu internetovú stránku situáciu z 2. min predmetného duelu a pokračoval:

"Hoci hrá Gaziantep druhú ligu, mali sme informácie, že je to nepríjemný súper, čo sa aj potvrdilo. Snažili sa hrať futbal. Našou jasnou úlohou však bolo zvíťaziť, pretože Turecký pohár je pre náš klub rovnakou prioritou, ako ligová súťaž. Navyše, sme

Zaujímavosťou stredajšieho pohárového duelu bola fanúšikovská účasť. V Turecku platí pravidlo, že po neprístojnostiach divákov sa brány potrestaného klubu otvoria len ženám a deťom, a tak tomu bolo aj v danom zápase.

"Nikdy som to na vlastnej koži nezažil. Ale musím tie ´baby´ pochváliť, že fandili naozaj dobre. Spievali aj chorály, neustále skandovali, skrátka, snažili sa. Preto som im po zápase za odmenu hodil do hľadiska svoj dres," uzavrel 27-ročný rodák z Piešťan.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hološko pomohol Besiktasu v pohári gólom