Zbabelosť Taylora Halla. Protivníka napadol nešportovo zozadu

Oh my Hockey|30. mar 2022 o 06:37

Taylor Hall si vybil zlosť nehokejovým spôsobom.

BOSTON. Iľja Ľubuškin musel v 36. minúte zápasu medzi Bostonom Bruins a Torontom Maple Leafs opustiť ľadovú plochu. Príčinou bolo zranenie.

To mu privodil Taylor Hall. Toho bodyčekoval pri snahe Bostonu prejsť do útočného pásma. Frustrovaný forvard následne uštedril obrancovi Toronta buchnát rukavicou do oblasti hlavy, pričom ho súper nevidel, keďže bol otočený chrbtom.

Bol to už druhý obranca "javorových listov", ktorý odstúpil zo stretnutia. Prvým bol Justin Holl, ktorého trafila počas druhej dvadsaťminútovky strela do oblasti hlavy.

Do tretice zápas nedochytal ani Petr Mrázek, ktorého už po štyroch strelách súpera musel striedať Erik Kallgren. Český brankár opúšťal ľad v bolestiach.

Veľká časť hokejovej verejnosti volá po suspendovaní Taylora Halla. V zápase dostal dvojminútový trest za hrubosť a následnú presilovú hru využil na gól Auston Matthews.

Hlavný tréner Sheldon Keefe nemal informácie o tom, či budú obrancovia chýbať na dlhší čas. Pri Mrázkovi však podotkol, že zrejme nejaký čas vynechá.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Zbabelosť Taylora Halla. Protivníka napadol nešportovo zozadu