Sanitka a množstvo krvi. Slovan prišiel o dvoch zranených hráčov

Tomáš Zigo si zranenie privodil v súboji s Martinom Vitálošom.
Tomáš Zigo si zranenie privodil v súboji s Martinom Vitálošom. (Autor: TASR)
Sportnet|23. apr 2022 o 21:09

Slovan dohral druhý zápas finále proti Nitre bez Ziga a Bretona.

BRATISLAVA. V druhom finálovom stretnutí Tipos extraligy medzi HC Slovan Bratislava a HK Nitra boli v plnej permanencii záchranárske zložky.

Zranenie Tomáša Ziga:

Tomáš Zigo na nosítkach.
Tomáš Zigo si zranenie privodil v súboji s Martinom Vitálošom.
Tomáš Zigo v súboji s Martinom Vitálošom.

Na konci druhej tretiny musel ľadovú plochu nútene opustiť útočník Tomáš Zigo, ktorý po tvrdom strete s Martinom Vitálošom, zostal ležať na ľade.

Ako neskôr informovala RTVS, Zigo bol po dlhej dobe, ktorú strávil v medicínskej miestnosti, prevezený na vyšetrenie do nemocnice.

Útočník belasých by mal mať narazenú hlavu a chrbticu, zároveň by však nemal mať nič zlomené, čo však potvrdia až dodatočné vyšetrenia v nemocnici.

Ziga následne v prvej formácii nahradil Samuel Chalupa.

V polovici tretej tretiny utrpel nepríjemné zranenie aj ďalší hráč belasých, kanadský obranca Alex Breton, ktorého vo vlastnom obrannom pásme trafil puk do tváre.

Ľadovú plochu opustil držiac si tvár. Hra bola dlhšiu dobu prerušená, keďže na ľade bolo množstvo krvi. Ako informovala RTVS, hráč by mal mať iba tržné zranenie.

Druhé finálové stretnutie sa skončilo výhrou Nitry 1:2 po predĺžení. O víťazstve Nitry rozhodol v dvanástej minúte predĺženia Američan Willie Raskob.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Sanitka a množstvo krvi. Slovan prišiel o dvoch zranených hráčov