Neistota je zažehnaná. Slovan sa vráti na zimný štadión, odohrá tam aj prípravný zápas

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. (Autor: TASR - Pavel Neubauer)
TASR|9. aug 2024 o 17:36

Slovan Bratislava na rokovaniach zastupovala členka predstavenstva Mária Henselová.

BRATISLAVA. Hokejisti Slovana Bratislava sa od pondelka 12. augusta vrátia na Zimný štadión Ondreja Nepelu.

Vedenie klubu sa dohodlo so Správou telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR Bratislavy (STaRZ) a s mestom po tom, čo prišlo k čiastočným úhradám dlhu zo strany klubu a dohode o úhrade zostávajúcej časti.

Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Slovanisti odohrajú nasledujúci prípravný zápas v utorok 13. augusta proti HC Olomouc v Skalici.

"Od pondelka 12. augusta sa začínajú na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu tréningy A-mužstva, ako aj detských a mládežníckych družstiev. K dispozícii je tréningová plocha B a tréningová plocha A.

Od polovice augusta bude k dispozícii ľad už aj na hlavnej ploche, čo umožní A-mužstvu odohrať tretí prípravný zápas vo štvrtok 22. augusta proti účastníkovi najvyššej českej súťaže Mountfield Hradec Králové už na domácim štadióne.

Hlavná plocha sa v týchto dňoch pripravuje na novú sezónu, pričom prvou veľkou akciou na nej bude olympijská kvalifikácia (29. augusta - 1. septembra) za účasti reprezentácií Slovenska, Rakúska, Maďarska a Kazachstanu.

HC Slovan Bratislava na rokovaniach zastupovala členka predstavenstva Mária Henselová, ktorá v tejto súvislosti vyjadruje v mene všetkých hráčov, zamestnancov, ako aj fanúšikov klubu vďaku predstaviteľom samosprávy hlavného mesta, osobitne primátorovi Matúšovi Vallovi, za jeho promptný a ústretový postoj k rokovaniam a dosiahnutiu spoločnej dohody," uviedol Slovan v oficiálnom stanovisku.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Neistota je zažehnaná. Slovan sa vráti na zimný štadión, odohrá tam aj prípravný zápas