Ďalšia posila z NHL? Kelemen vypadol v play-off, je voľný pre majstrovstvá sveta

Slovenský hokejista Miloš Kelemen.
Slovenský hokejista Miloš Kelemen. (Autor: TASR)
Oh my Hockey|24. apr 2023 o 07:39

Slovenský tím zatiaľ oficiálne oznámil príchod dvoch hráčov zo zámoria.

TUCSON. Sezóna Miloša Kelemena v zámorí sa definitívne skončila. Po vypadnutí z play-off AHL už nemá klubové povinnosti, keďže Arizona Coyotes sa neprebojovali do vyraďovacích bojov v NHL.

Tucson Roadrunners prehrali v rozhodujúcom zápase série prvého kola proti Coachella Valley Firebirds 1:5. Slovák sa napriek štyrom strelám nepresadil, pripísal si mínusku.

Jeden z gólov Firebirds strelil aj Shane Wright. Ten v sezóne 2022/23 pôsobil až v troch tímoch - v NHL, AHL aj juniorskej OHL.

VIDEO: Posledný zápas Miloša Kelemena v sezóne

Miloš Kelemen by po vypadnutí mohol byť k dispozícii národnému tímu pred majstrovstvami sveta. Na svetovom šampionáte hral raz, v roku 2021. Má bronz z olympijských hier v roku 2022.

V prvej sezóne na zámorských ľadoch odohral v AHL 59 duelov so ziskom 30 (14+16) bodov. V prvom tíme Arizony Coyotes si v štrnástich stretnutiach pripísal gól. Zmluvu má aj na budúcu sezónu.

Slovenská hokejová reprezentácia oznámila pred majstrovstvami sveta zatiaľ dve posily zo zámoria - Pavla Regendu (Anaheim) a Samuela Kňažka (Columbus).

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Ďalšia posila z NHL? Kelemen vypadol v play-off, je voľný pre majstrovstvá sveta