Bakoš začne sezónu vo Švajčiarsku, podpísal iba krátkodobú zmluvu

Martin Bakoš.
Martin Bakoš. (Autor: TASR)
TASR|13. sep 2022 o 13:00

Trénerom tímu je Čech Filip Pešán.

BRATISLAVA. Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš podpísal zmluvu so švajčiarskym tímom HC Ajoie do 31. októbra 2022. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

Tridsaťdvaročný Slovák začal predchádzajúcu sezónu v Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v drese HK Soči. V januári 2022 sa však dohodol na zmluve s českým klubom HC Oceláři Třinec s ktorým získal majstrovský titul.

Po ukončení spolupráce si po pätnástich rokoch obliekol dres materského klubu HK Spišská Nová Ves, no v extralige sa nepredstaví.

"Som nadšený z toho, že sa môžem pripojiť k HC Ajoie. Teším sa na švajčiarsku súťaž. Verím, že pomôžem tímu vyhrať čo najviac zápasov," povedal Bakoš po podpise zmluvy.

Športový riaditeľ Julien Vauclair sa už nevie dočkať, kedy uvidí Martina v akcii. "Má vynikajúce technické vlastnosti, ktoré sa nám budú v našej ofenzívnej hre veľmi hodiť," vyzdvihol slovenského útočníka.

Trénerom HC Ajoie je bývalý tréner českej reprezentácie Filip Pešan. Bakoš ho veľmi dobre pozná z pôsobenia v tíme Bílí Tygři Liberec.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Bakoš začne sezónu vo Švajčiarsku, podpísal iba krátkodobú zmluvu