Jágr zastavil dopravu. Oznámil fanúšikom skvelú správu, potom mal autonehodu

Jaromír Jágr.
Jaromír Jágr. (Autor: Peter Jesenský)
Sportnet|25. máj 2022 o 11:00 (aktualizované 25. máj 2022 o 12:30)

Jaromír Jágr počas budúcej sezóny 2022/2023 oslávi 51. narodeniny.

PRAHA. Jaromír Jágr mal v stredu dopoludnia autonehodu v Prahe. Legendárny hokejista narazil do električky, píše TV Nova na svojom webe.

Z havárie vyviazol s ľahkým poranením ruky, no prevoz do nemocnice odmietol. Haváriu vyšetruje polícia, na mieste zasahovali aj hasiči.

Pražská hromadná doprava bola zastavená na 15 minút.

„Dychová skúška bola u šoféra negatívna,” povedala pre Novinky.cz hovorkyňa polície Violeta Siřišťová. Nikto ďalší nebol pri havárii zranený a záchranné zložky nemuseli nikoho na mieste ošetrovať.

Len krátko predtým sa 50-ročný veterán podelil s fanúšikmi s informáciou, že plánuje hrať aj v budúcej sezóne 2022/2023.

"Viem, že tomu niektorí nebudete veriť, ale naozaj sa dívam na ďalšiu sezónu," uviedol Jágr, dnes aj majiteľ extraligového Kladna.

Jeho klub po minuloročnom návrate medzi elitu obsadil v ligovej tabuľke predposledné 14. miesto a miestenku medzi elitou si zabezpečil až v baráži s Jihlavou.

Vďačí za to aj kapitánovi Tomášovi Plekancovi. „´Pleky´ má sen zahrať si s Kladnom v play-off. Skúsime mu to spoločne splniť?" dodal Jágr, ktorý v ročníku 2021/2022 nazbieral v extralige v 43 zápasoch 19 bodov za osem gólov a 11 asistencií.

Klub z Kladna sa k autonehode vyjadril len stroho, Jágr však napokon vysvetlil pozadie havárie na sociálnej sieti:

„Bola to moja chyba. Snažil som sa prejsť z jedného smeru do druhého. Kontroloval som si druhú stranu a vo vhodnej chvíli som do nej vošiel. Bola však veľká premávka a nestihol som zareagovať na električku, ktorá išla veľkou rýchlosťou v rovnakom smere ako ja. Všimol som si ju pol metra predo mnou, na poslednú chvíľu. Myslel som si, že je to môj koniec.

Vždy som veril, že vyššia moc nado mnou drží ochrannú ruku a dnes som sa o tom znovu presvedčil. Vďakabohu! Čo je ale najdôležitejšie, že sa cestujúcim v električke nič nestalo. Týmto by som túto smutnú udalosť zakončil,” napísal Jágr na instagram.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Česká hokejová extraliga»Jágr zastavil dopravu. Oznámil fanúšikom skvelú správu, potom mal autonehodu