Humenné odvolalo trénera. Tím doviedol k historickému úspechu

Na snímke gólová radosť hráčov HC 19 Humenné.
Na snímke gólová radosť hráčov HC 19 Humenné. (Autor: TASR)
TASR|9. nov 2023 o 13:05

Východniari sú na poslednom mieste tabuľky.

HUMENNÉ. Vedenie nováčika najvyššej hokejovej súťaže HC 19 Humenné odvolalo z pozície hlavného trénera Andreja Parfionova.

Do angažovania nového kormidelníka povedú tím doterajší asistenti Ivan Boržík a tréner brankárov Ramon Sopko. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Hokejisti Humenného sú po 17 odohratých zápasoch na poslednom 12. mieste tabuľky Tipos extraligy. V doterajšom priebehu sezóny nazbierali 12 bodov a na predposledné Michalovce majú šesťbodovú stratu.

Rus Parfionov doviedol Humenné k triumfu v Slovenskej hokejovej lige a následnému historickému postupu do najvyššej súťaže. Tím pod jeho vedením triumfoval aj v Slovenskom pohári.

"S Andrejom Parfionovom zažil humenský hokej najväčšie úspechy v hokejovej histórii mesta. Od jeho príchodu do mužstva sme za dva roky tvrdej práce pod jeho vedením, získali Slovenský pohár a vyhrali sme SHL, čo viedlo k historickému postupu medzi slovenskú hokejovú elitu.

Za všetky tieto úspechy a za jeho prácu pre náš klub mu úprimne z celého srdca ďakujeme. V ďalšej práci mu prajeme len to najlepšie a veľa takých úspechov ako dokázal s našim klubom," uviedli predstavitelia humenského tímu.

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Humenné odvolalo trénera. Tím doviedol k historickému úspechu