Zvolen vyhral, no pred záverom základnej časti sa mu zranili dve opory

Peter Zuzin.
Peter Zuzin. (Autor: TASR)
TASR|9. mar 2022 o 10:19

Zuzin a Jedlička majú problém s kolenami.

ZVOLEN. Hokejisti Zvolena sú dve kolá pred koncom základnej časti Tipos extraligy v hre o prvé miesto v tabuľke.

Znovu totiž odvrátili tretiu prehru po sebe, keď v utorok zdolali na domácom ľade posledný Liptovský Mikuláš tesne 3:2, pričom víťazný zásah dosiahli necelé dve minúty pred záverečným klaksónom riadneho hracieho času.

„V posledných zápasoch nám góly padajú ťažšie. A to, že sme duel proti Mikulášu zlomili, nás nabíja energiou,“ uviedol zvolenský kouč Peter Oremus a dodal:

„Nie je jednoduché pre chalanov hrať zápas po dvoch prehrách. Puky neboli na našich hokejkách, natrápili sme sa.

My sme tu s asistentom Andrejom Kmečom asi dva roky pri mužstve a máme na konte zhruba 110 – 115 zápasov a ešte sme neprehrali viac než dva zápasy po sebe.“

"Dva zápasy predtým sme nemali ideálne, hľadali sme sa, teraz sme trošku našli ubojovanú tvár a tieto tri body hodnotím ako dôležité. Určite nám pomôžu k posledným dvom zostávajúcim zápasom základnej časti.

Všimli sme si, že tretia Nitra otočila nepriaznivý vývoj duelu s Novými Zámkami a tiež vyhrala,“ povedal útočník Zvolena Tomáš Török.

Zvolenčanom sa v utorňajšom stretnutí s Liptákmi zranili až dvaja kľúčoví hokejisti. Bronzový olympionik Peter Zuzin a najproduktívnejší hráč v klube Maroš Jedlička.

„Obaja sú s doktorom, majú problém s kolenami. Dúfam, že ich zranenia nebudú rázu, že by dlhodobo maródovali. Pevne verím, že to doktor vyrieši tak, aby boli v piatok k dispozícii,“ dodal Oremus.

Tabuľka

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Zvolen vyhral, no pred záverom základnej časti sa mu zranili dve opory