V Trenčíne zriadili Sieň slávy, jej členmi sú Demitra či Hossa

František Hossa, člen Siene slávy trenčianskeho hokeja.
František Hossa, člen Siene slávy trenčianskeho hokeja. (Autor: TASR)
SITA|20. sep 2021 o 17:08

Klub čaká pred začiatkom sezóny slávnosť.

BRATISLAVA. Extraligový hokejový klub Dukla Trenčín zriadil v priestoroch svojho Zimného štadióna Pavla Demitru Sieň slávy trenčianskeho hokeja. Ako informuje oficiálny web klubu, aktuálne má osem členov.

Ako prvého do nej uviedli v roku 2004 Františka Hossu, o sedem rokov neskôr Pavla Demitru a potom nasledovali Jaroslav Walter (2013) a Oto Haščák (2014).

Od roku 2020 má ďalších štyroch nových členov - Miroslava Červenku, Gaba Zelenaya, Ladislava Brežného a Štefana Šoltyho.

"Sieň slávy trenčianskeho hokeja našla reprezentatívne priestory v rámci nášho Hokejového múzea na Zimnom štadióne Pavla Demitru.

Pri príležitosti uvedenia ďalších štyroch členov siene slávy budú tieto legendy trenčianskeho hokeja doplnené na našom zimnom štadióne nad ľadovú plochu, kde sa tak pridajú k aktuálnym členom siene," referujú Trenčania.

Vlajky Červenku, Zelenaya, Brežného a Šoltyho slávnostne vyvesia pod strechu štadióna k Hossovi, Demitrovi, Walterovi a Haščákovi už v nedeľu 26.9. pri príležitosti prvého domáceho extraligového zápasu v tejto sezóne.

Dukla začne nový ročník v piatok 24. septembra na ľade Slovana Bratislava, o dva dni neskôr pred vlastnými fanúšikmi privíta Michalovce.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»V Trenčíne zriadili Sieň slávy, jej členmi sú Demitra či Hossa