V Banskej Bystrici sú sklamaní. Kanadský kouč predčasne skončil

Hlavný tréner Banskej Bystrice Doug Shedden (v strede).
Hlavný tréner Banskej Bystrice Doug Shedden (v strede). (Autor: TASR)
SITA|10. nov 2023 o 10:00

Uprednostnil ponuku z inej súťaže.

BANSKÁ BYSTRICA. Po Humennom a Poprade, ktorí siahli k odvolaniu trénerov vo štvrtok, musia o deň neskôr hľadať nového kouča aj pod Urpínom.

Ako informuje oficiálny web HC '05 Banská Bystrica, klub vyhovel žiadosti kormidelníka Douga Sheddena o predčasné rozviazanie kontraktu.

"Rozhodol sa prijať ponuku z inej súťaže. Ak by sme trvali na pokračovaní kontraktu mohlo by to ovplyvniť fungovanie celého tímu a výsledky mužstva. Preto sme s rozviazaním kontraktu súhlasili.

Z jeho rozhodnutia sme sklamaní, ale neostáva nám nič iné ako ho rešpektovať a poďakovať mu za odvedené služby. Dougovi prajeme v ďalšej kariére i osobnom živote veľa úspechov," referuje web klubu.

Dougs Shedden.
Dougs Shedden. (Autor: TASR)

Hokejistom Banskej Bystrice v aktuálnej extraligovej tabuľke patrí 6. priečka, keď zo 17 duelov vyťažili 26 bodov. V klube aktívne hľadajú nového kouča a tréningový proces dovtedy povedie generálny manažér Ľuboš Pisár.

"Tak ako aj v osobnom živote, aj v tom hokejovom sa stávajú veci, ktoré nemáme vždy pod kontrolou. Boli sme prekvapení so žiadosťou pána Sheddena.

Po utorňajšej komunikácii s jeho agentom sme vedeli, že akékoľvek pokračovanie spolupráce by nebolo prospešné pre klub, preto sme sa rozhodli pánovi Sheddenovi vyhovieť,“ poznamenal.

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»V Banskej Bystrici sú sklamaní. Kanadský kouč predčasne skončil