Nemohol uveriť vlastným očiam. Brankár Nashvillu vytiahol senzačný zákrok hokejkou

Juuse Saros (Nashville) v zápase proti Washingtonu Capitals.
Juuse Saros (Nashville) v zápase proti Washingtonu Capitals. (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|30. dec 2021 o 07:05

Juuse Saros sa zaskvel skvelým zákrokom.

WASHINGTON. Myslel si, že dať gól bude malina. Jevgenij Kuznecov z Washingtonu Capitals mal pred sebou takmer prázdnu bránu.

Necelých sedem minút pred koncom tretej tretiny hrali Capitals za stavu 3:3 presilovú hru. Kuznecov si vzal puk a prešiel s ním do pásma.

Následne našiel Oshieho, ktorý výborne prečítal situáciu a naservíroval puk ruskému spoluhráčovi späť pred bránu. Vtom sa mu jemne zošmykol, ale vystrelil.

Juuse Saros, fínsky brankár Nashvillu, sa na poslednú chvíľu dokázal presunúť a hokejkou zastaviť puk smerujúci do siete.

Prehre však napokon nezabránil. Dostal ešte jeden gól a Capitals strelili posledný do prázdnej brány. Predators prehrali 3:5, ale v Sarosovi vinu nikto nehľadal.

"Je neuveriteľný. V každom zápase nám dáva šancu zvíťaziť," povedal o ňom spoluhráč Mathieu Olivier. "Dnes sme ho často nechávali napospas súperovmu útoku, to by sa nemalo stávať," dodal 24-ročný útočník.

Smutný napokon nemusel byť ani Kuznecov. Forvard Washingtonu gólom na 4:3 vo vlastnom oslabení napokon rozhodol o výhre svojho tímu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Nemohol uveriť vlastným očiam. Brankár Nashvillu vytiahol senzačný zákrok hokejkou