VIDEO: Neskutočný obrat! Arizona dala šesť gólov v rekordne rýchlom čase

Nick Bjugstad v drese Arizony sa teší z gólu proti Vegas.
Nick Bjugstad v drese Arizony sa teší z gólu proti Vegas. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|6. apr 2024 o 08:02

Duel s Vegas "kojoti" vyhrali 7:4.

PHOENIX. Hokejisti Arizony Coyotes nevstúpili do nočného stretnutia NHL proti Vegas Golden Knights najlepšie. Aj keď v prvej tretine boli aktívnejším tímom, gól nedokázali streliť, ale v tej druhej inkasovali štyrikrát a prehrávali 1:4.

S trojgólovým mankom vstúpili do tretej tretiny a začali skvelý obrat. V 49. minúte najprv znižoval svojím tretím gólom v profilige syn Shanea Doana, Josh. O necelú minútu na neho nadviazal Bjugstad a následne o desať sekúnd Carcone.

Tri góly v priebehu minúty a siedmich sekúnd znamenali vyrovnanie na 4:4.

Arizona ale svoju kanonádu neskončila a pridala ďalšie tri zásahy. Postupne sa presadili Carcone, Brown a na konečných 7:4 uzavrel do prázdnej brány Cooley.

VIDEO: Šesť gólov Arizony v tretej tretine proti Vegas

Golden Knights sa síce pokúšali zápas prebrať do svojej kontroly, ale nedarilo sa im to. Najbližšie k tomu bol Alec Martinez, ktorý mohol svojmu celku v 52. minúte prinavrátiť vedenie. Jeho gól ale po trénerskej výzve neuznali pre postavenie mimo hry.

"Kojoti" šiestimi gólmi v jednej tretine vyrovnali klubový rekord, ktorý dosiahli v roku 2013 v prvej tretine proti Nashvillu.

Radosť hráčov Arizony v zápase proti Vegas.
Radosť hráčov Arizony v zápase proti Vegas. (Autor: TASR/AP)

Pre klub z Arizony to bol v tejto sezóne už druhý comeback v zápase, v ktorom prehrávali o tri góly.

Šesť gólov strelili v rozpätí deviatich minút a šiestich sekúnd, čím zaznamenali najrýchlejších šesť gólov v tretej tretine NHL od roku 1988.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Neskutočný obrat! Arizona dala šesť gólov v rekordne rýchlom čase