Hľadá si Conor McGregor nového trénera?

Adrián Mečiar|28. feb 2019 o 01:00

Conor McGregor sa možno obzerá po novom domove, v ktorom by mohol zakotviť.

Príbeh Johna Kavanagha a Conora McGregora bol zachytený v knihe Win or Learn, ktorú napísal sám hlavný tréner írskeho klubu SBG Ireland.

Spoločná cesta Kavanagha a McGregora sa nezačala príliš ideálne. V istom momente to dokonca vyzeralo tak, že McGregor nadobro skončí s MMA, no bol to práve Kavanagh, kto mu odporučil, aby sa vrátil do gymu.

Táto spolupráca napokon žala obrovský úspech. McGregor sa v priebehu niekoľkých rokov stal absolútne najväčšou hviezdou, akú MMA kedy malo. Teraz sa však zdá, že toto spojenie trénera a známeho bojovníka mohlo pokojne dospieť k svojmu záveru.

Na internete sa objavila teória, podľa ktorej už John Kavanagh viac nie je hlavným trénerom írskej superhviezdy. Podobné špekulácie pritom internetom kolujú už zopár mesiacov. Odštartoval to rozhovor Ariela Helwaniho s Johnom Kavanaghom, ktorý prebehol iba týždeň po McGregorovom dueli s Khabibom Nurmagomedovom. Kavanagh v ňom priznal, že s McGregorom sa od zápasu ešte nerozprával. 

Kavanaghov rozhovor s Helwanim:

Krátko na to navyše Kavanagh prehlásil, že McGregor by ho pred ďalším zápasom musel presvedčiť o tom, že stále bojuje preto, lebo ho dopredu ženie motivácia opätovného vyšplhania sa na vrchol, a nie len gigantické zárobky.

McGregor sa na Instagrame nedávno vyjadril v tom zmysle, že je nespokojný s tým, ako bola nastavená jeho taktika do súboja s Khabibom Nurmagomedovom. „Zneuctil som svoju útočnú hru. Vonkajšiemu vplyvu som dovolil preniknúť do mojej vlastnej hlavy. Neviem, čo som si vtedy myslel. Ale teraz už mám čistú myseľ."

John Kavanagh zas pred niekoľkými dňami na Twitteri zverejnil status, ktorého adresát je nejasný. „Ak ani po čase nie si spokojný s tým, kým si... chlape... ani neviem, čo ti povedať. Ale hej, veľa šťastia... je to šialená cesta."

McGregor k tomu už nejaký čas trávi cestovaním po Spojených štátoch, kde si vyskúšal tréning vo viacerých kluboch. Je teda možné, že v USA hľadá miesto, kde teraz zakotví.

A ak McGregor trénuje v Írsku, je zaujímavé, že už poriadne dlho sa neukázal v dublinskom SBG. McGregor sa namiesto toho pripravuje v len tridsať minút vzdialenom SBG Naas, kde je hlavným trénerom zápasník a jeho dobrý kamarát Peter Queally.

V tejto chvíli ide skutočne iba teóriu, no indície naznačujú, že táto verzia by nemusela byť ďaleko od pravdy.

Foto: Instagram

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Hľadá si Conor McGregor nového trénera?