Hiddink odmieta obvinenia predstaviteľov Barcelony

SITA|1. máj 2009 o 20:39

Holandský tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Guus Hiddink nesúhlasí so sťažnosťami predstaviteľov španielskeho tímu FC Barcelona.

LONDÝN. Holandský tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Guus Hiddink neberie sťažnosti predstaviteľov španielskeho tímu FC Barcelona, že k nečakanej bezgólovej remíze v rámci utorňajšieho prvého stretnutia semifinále Ligy majstrov 2008/2009 údajne pomohli jeho zverencom pričasté nedovolené zákroky.

"Udialo sa síce niekoľko kolízií a tvrdých súbojov, ale to predsa patrí k futbalu. Je pravda, že súper mal väčšinu času loptu pod kontrolou, snažil sa tvoriť a my sme prevažne bránili. Ja by som však vyzdvihol práve našu defenzívu a odmietam tvrdenia, že sme neinkasovali len vďaka nedovoleným zákrokom. Naším úmyslom nebolo prezentovať sa antifutbalovo. Už sme aj v tejto sezóne dokázali, že vieme hrať pre oko diváka. Jednoducho sme však hráčom Barcelony nechceli dovoliť streliť gól," povedal kouč "The Blues".

Odveta je na programe v stredu 6. mája na štadióne Stamford Bridge. Ešte predtým nastúpi Chelsea v Premier League 2008/2009 v domácom prostredí proti mestskému rivalovi FC Fulham.

"Oproti stretnutiu v Lige majstrov bude v našej zostave niekoľko zmien. Chcem dať príležitosť aj hráčom z lavičky," povedal svetobežník Hiddink, ktorého zverenci sú v tabuľke najvyššej anglickej dlhodobej súťaže na treťom mieste so 6-bodovým mankom na vedúci Manchester United.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Hiddink odmieta obvinenia predstaviteľov Barcelony