Hašek po náraze súpera stratil vedomie, je v poriadku

Dominik Hašek.
Dominik Hašek. (Autor: ČTK)
Sportnet|5. nov 2010 o 12:00

Český hokejový brankár Dominik Hašek vo štvrtkovom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi na niekoľko sekúnd stratil vedomie.

MOSKVA. Nebol to pekný pohľad, keď Dominik Hašek po zrážke so súperom padol na ľad a chvíľu nehybne ležal. Zápas Spartaka Moskva s Novokuzneckom v Kontinentálnej hokejovej lige ale český gólman dochytal a prispel k víťazstvu tímu z ruskej metropoly v pomere 2:1.

„Odohral som puk hokejkou a vôbec som nevidel, kto do mňa narazil. Zatmelo sa mi pred očami a na tri štyri sekundy som stratil vedomie. Potom už to zase bolo všetko v poriadku," opisoval moment z tretej tretiny 45-ročný Hašek pre gazeta.ru.

Lekára Spartaka vraj tento moment poriadne vystrašil, brankár však zápas dokončil. „To sa v hokeji proste stáva. Vlastne sa nič nestalo, teraz sa cítim dobre. Lekári sa o mňa báli, snažili sa so mnou komunikovať, ja som však odpovedal len veľmi ťažko. Teraz sa už cítim veľmi dobre," cituje championat.ru olympijského víťaza z Nagana.

Jediný gól mu dal v druhej tretine Zjuzin strelou z ostrého uhla. „Áno, bola to moja chyba. Ale bola jediná a nestála nás víťazstvo," dodal Hašek.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Hašek po náraze súpera stratil vedomie, je v poriadku