Hamšík: Máme formu, ale nesmieme sa nechať uniesť

SITA|7. mar 2012 o 17:39

Neapolčania sa v ostatných týždňoch odrazili k výborným výkonom, vyhrali päť zápasov v rade.

NEAPOL. Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík je oduševneným fanúšikom tenisu, ktorý rád sleduje ako divák, taktiež si ho však z času na čas zahrá.

V rozhovore pre program rozhlasovej stanice Radio Marte Sport Live dokonca stredopoliar SSC Neapol odhalil meno svojho obľúbenca.

"Som veľkým obdivovateľom Rafu Nadala, ktorého uprednostňujem pred Rogerom Federerom. Kedysi víťazil predovšetkým na antuke, no časom sa zlepšil, stal sa z neho univerzál," nechal sa počuť 24-ročný Banskobystričan a pokračoval: "Zvyknem vyzvať nášho manažéra pre médiá, zatiaľ som s ním neprehral."

Neapolčania sa v ostatných týždňoch odrazili k výborným výkonom, vyhrali päť zápasov v rade. Cenný je predovšetkým výsledok v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov, keď zdolali Chelsea na vlastnej pôde 3:1.

"Máme dobrú formu, ale nemôžeme sa nechať uniesť. Ku každému zápasu je nevyhnutné pristúpiť v plnej koncentrácii, už v piatok nás v lige čaká Cagliari. Čo sa týka Chelsea, máme to rozohrané veľmi dobre, ešte nás však čaká náročná odveta v Londýne," uviedol Marek

V aktuálnej sezóne sa bývalý hráč Jupie Podlavice, Slovana Bratislava a Brescie v rozostavení "Partenopei" posunul bližšie k stredovej formácii. Nevníma to však ako nevýhodu a stabilnou výkonnosťou potvrdil vlastnú univerzálnosť.

"V predchádzajúcich sezónach som mal priemer približne desať gólov, teraz ich mám na konte osem, ale zlepšil som sa v asistenciách. Najviac mi záleží na tom, aby sa darilo tímu, teraz nás ťahá Lavezzi a mňa to teší," dodal M. Hamšík.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Hamšík: Máme formu, ale nesmieme sa nechať uniesť