Slovenky druhú výhru nezaznamenali. V našej hre chýbali emócie, vravel tréner

Karin Bujnochová (Slovensko), Brynja Hojová, Turid Arge Samuelsenová (obe Faerské ostrovy) počas prípravného zápasu v hádzanej žien.
Karin Bujnochová (Slovensko), Brynja Hojová, Turid Arge Samuelsenová (obe Faerské ostrovy) počas prípravného zápasu v hádzanej žien. (Autor: TASR)
TASR|28. sep 2024 o 18:59

Sobotňajší zápas sa hral za zatvorenými dverami.

Prípravný zápas

Slovensko - Faerské ostrovy 23:30 (10:15)

Zostava a góly SR: Jablonská, Oláhová, Jakubíková - Dvorščáková 2, Popovcová 4, Pastorková 1, Ščípová, Trúnková 1, S. Szarková, Nejedlíková, Lanczová 1, Györiová 2, Bačenková 3, Šutranová 2, Bujnochová 3, Rajnohová, Dmytrenková 4, Bíziková.

Najviac gólov za Faerské ostrovy: Mittúnová 5, Olsenová 4, Brandenborgová 4/2.

Pok. hody: 2/0 - 5/4, vylúčené: 5:2, rozhodovali: Haščíková a Kellnerová (obe SR), bez divákov

ŠAMORÍN. Slovenské hádzanárky prehrali v druhom z dvojice prípravných duelov s reprezentantkami Faerských ostrovov 23:30.

Sobotňajší zápas sa hral na rozdiel od piatkového za zatvorenými dverami v Šamoríne.

Hlasy po zápase

Jorge Dueňas, tréner SR: "V porovnaní s piatkovým vystúpením sme nehrali tak koncentrovane, v našej hre chýbali emócie. Začali sme viac-menej dobre, ale postupne sme mali sme dosť problémov v defenzívnej činnosti, najmä s vracaním sa do obrany, keďže hráčky tímu Faerských ostrovov mali dobrý pohyb. Po zmene strán sme chceli zlepšiť náš výkon, ale problém bol v tom, že sme nevyužívali čisté príležitosti na skórovanie. Súperky nás za to trestali."

Tatiana Šutranová, spojka SR: "Bol to odlišný duel ako v piatok. Odveta za zatvorenými dverami bola o tom, či sa dokážeme nakopnúť aj na druhý deň proti rovnakému súperovi. Predpoludním sme si pozreli video z prvého vzájomného duelu a snažili sme sa zlepšiť určité veci, na ktoré nás upozorňoval tréner. Niečo nám vyšlo, niečo nie. Je pred nami ešte dlhá cesta."

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Slovenky druhú výhru nezaznamenali. V našej hre chýbali emócie, vravel tréner