Guardiola zrejme vzdal boj o Mascherana

SITA|1. aug 2009 o 13:42

Španielsky futbalový veľkoklub FC Barcelona sa zrejme viac nebude snažiť získať záložníka FC Liverpool Javiera Mascherana.

BARCELONA.

Dvadsaťpäťročný argentínsky reprezentant bol dlho letnou prioritou mužstva z Nou Camp, no "The Reds" tvrdošijne odmietali čo i len rozhovory na tému predaja jedného zo svojich kľúčových hráčov.

Barcelona nedávno skompletizovala "megaprestup" útočníka Zlatana Ibrahimoviča, za ktorého Interu Miláno neváhala odstúpiť Samuela Eto´oa a doplatiť 46 miliónov eur.

Kouč Kataláncov Josep Guardiola sa vtedy nechal počuť, že to istotne nie je posledný prírastok do jeho kádra pred začiatkom novej sezóny, v piatok však zmenil rétoriku a ďalšie drahé nákupy nateraz odmietol.

"Trh s hráčmi je síce otvorený, ale veľmi komplikovaný. Všetci futbalisti sú teraz mimoriadne drahí a jednou z alternatív je aj scenár, že už nikoho neangažujeme. Sme bohatý klub, ale nie na úrovni lídrov v tomto ohľade. Ten múdry muž Sir Alex Ferguson mal celkom určite pravdu, keď povedal, že toto nie je vhodný rok na získanie hráčov," vyhlásil Guardiola.

Nachádzate sa tu:
Domov