Greško prešiel záťažovým testom, v sobotu v kádri Norimbergu

SITA|27. apr 2007 o 19:34

NORIMBERG 27. apríla (SITA) - Slovenský ľavonohý defenzívny stredopoliar Vratislav Greško zvládol záťaž na piatkovom tréningu nemeckého futbalového klubu 1. FC Norimberg a v sobotu bude koučovi Hansovi ...

NORIMBERG 27. apríla (SITA) - Slovenský ľavonohý defenzívny stredopoliar Vratislav Greško zvládol záťaž na piatkovom tréningu nemeckého futbalového klubu 1. FC Norimberg a v sobotu bude koučovi Hansovi Meyerovi k dispozícii na duel 31. kola I. bundesligy. Šieste mužstvo tabuľky najvyššej dlhodobej súťaže sa stretne o 15.30 h s dvanástym VfL Wolfsburg, v ktorom pôsobí Miroslav Karhan. Dvadsaťdeväťročný tajovský rodák Greško prišiel na štadión easyCredit 7. septembra 2006 na jeden rok ako voľný hráč. Vo februári sa s 1. FCN dohodol na pôsobení minimálne do konca sezóny 2008/2009. Na Veľkonočnú nedeľu si proti Werderu Brémy natiahol stehenný sval na ľavej nohe a odvtedy pauzoval.

V rovnakom dueli proti semifinalistovi Pohára UEFA si pravé stehno zranil ďalší člen slovenskej enklávy Róbert Vittek, ktorý následne sám stanovil dobu liečenia na možno až šesť-sedem týždňov. Rekonvalescent Marek Mintál po novembrovej tretej operácii ľavého členka nastúpil 17. apríla na niekoľko záverečných minút pri postupe "Bavorov" do finále Nemeckého pohára cez Eintracht Frankfurt (4:0) a mal by byť už naplno k dispozícii klubu, ale aj trénerovi reprezentácie SR Jánovi Kocianovi.


Nachádzate sa tu:
Domov