Grendel s Gergelom zostávajú v poľskom Górniku Zabrze

Erik Grendel už nie je zmluvne viazaný so Slovanom Bratislava, podpísal kontrakt s Górnikom Zabrze.
Erik Grendel už nie je zmluvne viazaný so Slovanom Bratislava, podpísal kontrakt s Górnikom Zabrze. (Autor: TASR)
SITA|24. jún 2015 o 18:15

Obaja naši futbalisti podpísali nové trojročné zmluvy.

ZABRZE. Slovenskí futbalisti Erik Grendel a Roman Gergel budú naďalej pôsobiť v poľskom klube Górnik Zabrze. Informovala o tom oficiálna stránka účastníka tamojšej Ekstraklasy.

Obaja podpísali nové trojročné zmluvy. V prípade Grendela Górnik definitívne vykúpil hráča z materského Slovana Bratislava.

Dvadsaťšesťročný Grendel zamieril do Zabrze začiatkom februára, v jarnej časti najvyššej poľskej súťaže odohral 17 ligových duelov s bilanciou jeden gól.

O rok starší Gergel nastúpil v drese sliezskeho mužstva v priebehu ostatného ročníka 35-krát, zaznamenal šesť presných zásahov.

"Podpísal som trojročnú zmluvu a veľmi sa teším z podmienok, na ktorých sme sa dohodli. Som veľmi rád, že zostávam v Zabrze a naďalej budem hrať pred skvelými fanúšikmi Górnika, ktorých si veľmi vážim," povedal pre oficiálnu klubovú stránku Roman Gergel, na ktorého nadviazal Erik Grendel.

"Aj pre mňa je to výborná správa. Teším sa, že ma Górnik vykúpil zo Slovana. Vynasnažím sa hrať čo najlepšie, aby som mužstvu pomohol k dobrým výsledkom," skonštatoval Grendel, ktorý v novej sezóne vymení doterajšiu dvadsiatku na drese za číslo osem.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Grendel s Gergelom zostávajú v poľskom Górniku Zabrze