Gláuber a Reinhardt v Norimbergu do leta 2011

SITA|2. máj 2007 o 19:02

NORIMBERG 2. mája (SITA) - Nemecký futbalový klub s početnou slovenskou enklávou 1. FC Norimberg sa dohodol na predĺžení pôsobenia s obrancami Gláuberom a Dominikom Reinhardtom. Informuje o tom internetová ...

NORIMBERG 2. mája (SITA) - Nemecký futbalový klub s početnou slovenskou enklávou 1. FC Norimberg sa dohodol na predĺžení pôsobenia s obrancami Gláuberom a Dominikom Reinhardtom. Informuje o tom internetová stránka tímu Mareka Mintála, Róberta Vitteka a Vratislava Greška. Obaja zadáci mali kontrakty s platnosťou do konca sezóny 2008/2009. Podľa nového znenia zostanú na štadióne easyCredit do leta 2011.

Dvadsaťdvaročný rodák z Leverkusenu Reinhardt rozšíril káder "Bavorov" už v roku 1999 v mládežníckých kategóriách a za A-tím premiérovo nastúpil 24. mája 2003 a v najvyššej nemeckej dlhodobej súťaži zatiaľ nastúpil v 65 stretnutiach (1 gól). Dvadsaťtriročný Brazílčan Leandro Honorato Gláuber Berti prišiel do 1. FCN v januári 2006 z domáceho tímu Palmeiras Sao Paulo. Odvtedy absolvoval 30 ligových vystúpení. "Máme k dispozícii jednu z najkvalitnejších a zároveň najmladších defenzívnych línií v Nemecku. Máme radosť, že Dominik Reinhardt i Gláuber spojili svoju budúcnosť s naším klubom," povedal športový riaditeľ Martin Bader.


Nachádzate sa tu:
Domov