Gareth Barry z Aston Villy na lane FC Chelsea

SITA|29. okt 2007 o 13:35

BIRMINGHAM 29. októbra (SITA) - O stredopoliara anglického prvoligového futbalového klubu Aston Villa Garetha Barryho sa eminentne zaujíma konkurenčný tím z Premier League FC Chelsea. Podľa britských ...

BIRMINGHAM 29. októbra (SITA) - O stredopoliara anglického prvoligového futbalového klubu Aston Villa Garetha Barryho sa eminentne zaujíma konkurenčný tím z Premier League FC Chelsea. Podľa britských médií chcú "The Blues" počas zimného prestupového obdobia ponúknuť birminghamskému mužstvu za 26-ročného reprezentanta Albiónu známeho pod prezývkou "Gaz Baz" 15 miliónov libier. Barry, ktorý sa počas víkendu stal najmladším hráčom s 300 zápasmi v Premier League na konte, by mohol na Stamford Bridge nahradiť tvorcu hry Franka Lamparda, o ktorého sa zaujíma Juventus Turín či FC Barcelona. Paradoxom je, že Barrymu sa úspešne podarilo nahradiť Lamparda už aj v reprezentačnom mužstve.

Proti odchodu svojho kapitána a momentálne najväčšej hviezdy Aston Villy je pochopiteľne jeho súčasný tréner Martin O´Neill. "Jeho odchod by bol pre nás určite veľmi nepríjemný. Neviem, či sú tieto správy len takými novinárskymi kačicami, zatiaľ môžem povedať len toľko, že nás nikto nekontaktoval. Barry je momentálne stabilným členom anglického národného mužstva vďaka výkonom, aké predvádza v našom tíme. A na to sme patrične hrdí. Samozrejme som presvedčený, že kvalitatívne má na to, aby hral za Chelsea, no my sa ho budeme snažiť udržať. A to sa nám podarí len vtedy, ak sa náš klub bude zlepšovať ako celok a bude siahať po tých najvyšších métach," vyjadril sa Martin O´Neill.


Nachádzate sa tu:
Domov