ONLINE: MFK Zvolen - FK Humenné dnes, MONACObet liga (II. liga, 3. kolo, LIVE)

MFK Zvolen - FK Humenné: ONLINE prenos zo zápasu 3. kola II. ligy.
MFK Zvolen - FK Humenné: ONLINE prenos zo zápasu 3. kola II. ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|10. aug 2024 o 14:00

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 3. kola MONACObet ligy: MFK Zvolen - FK Humenné.

ZVOLEN. Nováčik MONACObet ligy MFK Zvolen dnes na svojom štadióne privítajú hráčov FK Humenné v zápase 3. kola MONACObet ligy (II. liga).

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: MFK Zvolen - FK Humenné (II. liga, MONACObet liga, 3. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

MONACObet liga  2024/2025
10.08.2024 o 17:00
3. kolo
MFK Zvolen
2:1
(1:1, 1:0)
90+3 minúta
Ukončený
Humenné
Prehľad
Góly: 14. Úradník, 49. Úradník – 7. Sitarčík. ŽK: 87. Šmatlák (ZVO) – 42. Okunola (HUM). Rozhodca: Henček – Poruban, Hrenák.. Diváci: 420..
Prenos
Zvolenčania oslavujú premiérové víťazstvo v druhej najvyššej súťaži od návratu. V lige naposledy vyhrali ešte v marci 2018 na pôde Spišskej Novej Vsi. Po dnešku je už všetko inak. Humenné v druhom zápase vonku nestačilo na ďalšieho papierovo slabšieho súpera, nakoľko predtým prehralo v Malženiciach. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+3
Koniec zápasu.
90+3
Kúdelčík vykopol loptu od svojej bránky a duel sa končí.
90+2
Cmiljanović mal vo svojich rukách štandardnú situáciu. Predvedený center však nemal lepšie parametre a jeho spoluhráči nedostali šancu ohroziť Kúdelčíka.
90+1
Spolupráca medzi Maťašom a Maščenkom nepriniesla žiadny pozitívny výsledok pre Humenné. Nevýrazné zakončenie pohodlne chytil Kúdelčík.
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.
89
Plný energie vybehol na ihrisko posledný striedajúci domáci hráč Šteiniger. S jeho bránením mal značné problémy skúsený Streňo, no Zvolenčan už bol za čiarou, o čom mu dal vedieť čiarový rozhodca.
88
V čase, keď potrebujú Humenčania útočiť a robiť všetko pre vyrovnanie, útočným faulom sa prezentoval striedajúci Vojtjuk.
87
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zvolen (Šmatlák).
86
changeStriedanie v tíme MFK Zvolen:
z ihriska odchádza Starší, prichádza Šteiniger.
85
changeStriedanie v tíme FK Humenné:
z ihriska odchádza Sitarčík, prichádza Horváth,
z ihriska odchádza Okunola, prichádza Vojtjuk.
84
Výborný priamy kop Streňa, ale humenský kapitán stroskotal, pretože pálil priamo do stredu brány, a tam čakal Kúdelčík.
83
Okunola sedí na zemi, keďže tam bol poslaný Noskom. Zaujímavá štandardná situácia hostí. Kúdelčík už organizuje spoluhráčov v múre.
82
Veľmi ťažko sa hosťom presadzuje cez dobre organizovanú defenzívu Zvolena. Nováčik hrá skutočne dobre.
80
importantIndividuálna práca domáceho Šmatláka! Ten si teraz robil, čo chcel! Bréda mu prvú koncovku zneškodnil a hrozilo, že lopta skončí v sieti! Na čiare ale úradoval Maťaš!
79
Starší si dal pozor na Maťaša, keď chcel získať loptu po autovom vhadzovaní. Humenčan vyslovil veľkú nespokojnosť s touto situáciou.
78
Vladimír Bajtoš čelil dvom Zvolenčanom. Prikryla zvládol obohrať, no za ním správne reagoval Nosko a odkopol do bezpečia.
77
changeStriedanie v tíme MFK Zvolen:
z ihriska odchádza Úradník, prichádza Solivajs.
76
Telúch poslal loptu do hry z autového vhadzovania. Jeden zo zvolenských hráčov ju hlavou predĺžil, ale poľahky sa jej zmocnil brankár Bréda.
75
Pred Humenčanmi je záverečná štvrťhodina riadneho hracieho času. Zvolen hrá rozumne a nechce stratiť najtesnejší náskok.
74
Pôsobenie hostí v ofenzívnej zóne sa skončilo. Okunola nemal šancu zachytiť loptu. Nasleduje výkop Dominika Kúdelčíka.
72
Okunola bol pokorený. Z domácich radov ho premohol obranca Gaško. Hosťujúci hráč však neutrpel zranenie a rýchlo naskočil späť na nohy.
70
importantPrestávka na občerstvenie.
68
Maščenko veľmi dobre sklepol hlavou loptu pre Okunolu, no jeho zakončenie zablokovali domáci hráči.
66
Ján Nosko sa pokúšal o gólovú koncovku, ale skóre ostáva nezmenené. Treba ale poznamenať, že Zvolen je lepší po zmene strán.
65
Komjatý zastavil nedovoleným spôsobom Telúcha. Bude sa zahrávať priamy kop.
64
changeStriedanie v tíme MFK Zvolen:
z ihriska odchádza Onuoha, prichádza Šmatlák.
64
Cmiljanović s Maščenkom režírovali štandardnú situáciu. Druhý menovaný poslal loptu do päťčlenného múru nováčika.
63
Noha Onuohu sa zaplietla pod nohy Maťaša, ktorý chcel preniknúť do šestnástky. Humenné získalo zaujímavý priamy kop.
62
Bajtoš pracoval s loptou vo vnútri pokutového územia. Pokus z jeho kopačky sa však neujal. Zvolen vyrážal.
61
Streňo sa šikovne uvoľnil, ale nemal to na zakončenie. Priťukol tak Maťašovi, ktorý rovnako nedisponoval najlepšou pozíciou, ale predsa to skúsil. Vypálil ale poriadne nepresne.
60
Zvolenská obrana zrazila súperovu loptu na rohový kop. Kapitán Streňo však nenašiel nikoho zo svojich adresátov. Kúdelčík tak ostal bez práce.
58
Hostia sa trochu hnevali na svojho spoluhráča Vasiľa, ktorý mal loptu. Rozhodne chceli lepšie kombinovať, no Vasiľ to riešil nevýraznou strelou po zemi.
57
Kvalitný defenzívny zákrok predviedol Cmiljanović. Bol to rozhodujúci moment, pretože hrozil únik rýchlonohého Onuohu.
55
Komjatý si zrejme neveril centrovanou loptou z väčšej vzdialenosti. Nasledovala prihrávka na kopačky Bajtoša, ktorý ju stratil pred pokutovým územím.
54
Do pokutového územia Zvolena presne centroval Viktor Maťaš sprava. Zakončenie z voleja si chcel pripraviť Maščenko, ale nedopadlo to podľa jeho predstáv.
Dnešný zápas sleduje 420 divákov.
52
Vladimír Bajtoš naberal sprvoti sľubnú rýchlosť, ktorá bola na konci málo platná. Diváci zatlieskali dobrej obrannej práci svojho tímu.
51
Na trávniku skončil zvolenský legionár Onuoha. Erik Gaško bude mať k dispozícii voľný kop.
49
goalMFK Zvolen dáva gól! Humenné inkasuje na začiatku druhého polčasu. Zvolen mal potrebný tlak, z ktorého vyťažil vedúci gól VIKTOR ÚRADNÍK. Parádnou strelou pravačkou umiestnil pokus k pravej žrdi.
49
importantPrikryl poslal dopredu kvalitný center! Starší síce loptu nespracoval, ale prišlo zakončenie Baču, ktoré Zemplínčania zablokovali!
48
Onuoha zapríčinil hvizd hlavného rozhodcu Henčeka. V rohu ihriska nedovoleným spôsobom zastavil Viktora Maťaša.
47
importantFantastická štandardná situácia Humenného! Komjatý skvelo naskočil na center kapitána Streňa! Brankár Kúdelčík sa natiahol a poriadne zapotil!
46
changeStriedanie v tíme MFK Zvolen:
z ihriska odchádza Köröš, prichádza Svetlík,
z ihriska odchádza Rák, prichádza Bača.

Striedanie v tíme FK Humenné:
z ihriska odchádza Šefčík, prichádza Maščenko,
z ihriska odchádza Lukčo, prichádza C. Vasiľ.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 18:01.
Pod Pustým hradom už prebehla oslava gólu jednak v domácom prostredí a jednak v druhej najvyššej súťaži v tejto sezóne. Dosiahol ho Viktor Úradník. Prvý polčas bol o obojstranne vyrovnanej partii.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45+1
Brédovi pohrozil slušným streleckým pokusom jeden z domácich hráčov. Projektil z jeho kopačky ale putoval vedľa bránky.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 1 minútu.
45
Už pred prihrávkou Ráka bolo zreteľné, že Onuoha nezvládol nábeh za obrancov Humenného. Postavenie mimo hry.
43
Snitka zahrával štandardnú situáciu, ale hostia upratali na rohový kop. Prikrylov center nebol najhorší, no nerezonovala z neho príležitosť pre Zvolen.
42
yellowCardŽltá karta pre tím FK Humenné (Okunola).
39
Gólovú šťastenu pokúšal skúsený hosťujúci útočník Streňo. Okrem toho sa domnieval, že Humenné malo mať rohový kop, no odpoveď od rozhodcu Henčeka bola jasná.
38
Telúchov odkop do stredu poľa sa ujal. Nováčik ale nepodišiel bližšie k svätyni Miloslava Brédu. Činiť sa tak môžu futbalisti spod Vihorlatu.
37
Starší nastavil chrbát Komjatýmu. Zvolen sa však nedokázal zosúladiť a podniknúť útočné kroky.
35
Okunola sa chcel zbaviť protihráča, ktorý mu komplikoval život v rohu hracej plochy. Humenčania ale museli prestať hrať. Streňo sa pohyboval v ofsajde.
34
Bajtoš pokazil ofenzívnu snahu svojho mužstva. Tesne pred brankárom Kúdelčíkom hľadal loptu vo vzduchu, no fauloval pri tom.
33
Humenné upokojilo situáciu a nateraz mu nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Žlto-modrí sa pokúsia vyraziť vpred zásluhou Komjatýho.
32
Úradník zakrútil center z ľavej strany. Sitarčík nadvihol loptu pravou nohou a pôsobenie Zvolena v okolí humenského pokutového územia je stále platné.
30
Polhodina zápasu uplynula pri nezmenenom skóre 1:1. Bréda si zakričal a zmocnil sa lopty od domáceho tímu.
29
Vladimír Bajtoš fauloval. Na trávnik poslal Pavla Telúcha, ktorý trochu kríval. Humenský útočník nebol potrestaný žltou kartou.
28
Komjatý sa pohral s loptou a rozhodol sa zamestnať brankára Kúdelčíka. Ten však len pohľadom kontroloval prudkú strelu humenského hráča vedľa brány.
26
importantPrestávka na občerstvenie.
25
Nosko sa šikovne skĺzol na zem a dovoleným spôsobom odrezal cestu Streňovi, ktorý mal jednoznačne v pláne zamieriť do šestnástky.
23
Cmiljanović s parádnym výkopom až na deliacu čiaru. Streňo už plánoval rozbeh za loptou, ale do cesty sa mu postavil Gaško. Išlo o čistý zákrok.
22
Zvolen pomalšie kombinoval, ale napokon získal autové vhadzovanie. Po krátkom čase sa situácia zopakovala.
20
Humenné malo priamy kop. Výborne vystrelil Streňo s úmyslom skórovať. Kúdelčík vystihol smer zakončenia k pravej žrdi a zachytil loptu.
19
Opäť prišiel zvolenský nakop na polovicu Zemplínčanov. Loptu kontroloval Cmiljanović, ale aj pod tlakom mladého Ráka. Východniari však nezaknihovali zlyhanie.
18
Rohový kop Zvolena. Lopta putovala do priestoru pred bránkou, no Bréda bol pozorný a na správnom mieste. Humenský brankár bude odkopávať do poľa.
16
Hostia sa vyrojili dopredu po pravom krídle. Centrovaný pokus sa len ťažko dostával do šestnástky. Streňo bol blízko k lopte, ale neohrozil Kúdelčíka.
15
Do štvrťhodiny sa Zvolen i Humenné dokázali presadiť. Vo veľmi horúcom počasí pod Pustým hradom je teda stav nerozhodný 1:1.
14
goalMFK Zvolen dáva gól! Zvolenský nováčik si pripísal prvý gól v MONACObet lige a padol naozaj po peknej súhre. Telúch výborne strieľanou prihrávkou na zadnú žrď našiel pripraveného VIKTORA ÚRADNÍKA. Bréda bol už absolútne bezmocný.
13
S Maťašovou loptou z autového vhadzovania si nedokázal lepšie poradiť kapitán Streňo. Tentoraz bude vhadzovať nováčik.
11
Rák vyštartoval za loptou, ktorú mu do šprintu adresoval Starší. Cmiljanović sa takmer nedohodol so svojim brankárom Brédom, no obaja to dokázali ustáť.
10
Domáca obrana má momentálne výrazné problémy eliminovať súperových hráčov, ktorí hrajú poriadne vysoko.
9
Štandardnú situáciu domáceho celku zahrával kapitán Snitka. Jeho polovysoký center sa však stal ľahkou korisťou východniarov.
7
goalHumenné dalo gól! Zemplínčania sa tešia z otváracieho presného zásahu. Kus výbornej roboty odviedol na ľavej strane šestnástky Bajtoš. Domáci si neuzavreli priestor pri zadnej žrdi, odkiaľ sa nemýlil z dorážky FRANTIŠEK SITARČÍK.
6
Prikryl s dvojnásobným rohovým kopom v rozpätí niekoľko sekúnd. V obidvoch prípadoch mieril center na prednú žrď, kde však úradoval brankár Bréda.
5
Streňo centroval do pokutového územia. Kúdelčík uspel boxovaním mimo šestnástky a loptu z prvej hlavou vracal Dzurík, no hosťom sa nepodarilo vypracovať si nejakú šancu.
5
Na druhej strane si pripísal dôležitý zákrok Dominik Kúdelčík. Smerom na neho vypálil hosťujúci Okunola. Humenné si vybojovalo rohový kop.
4
Slušná akcia Zvolena. Erik Gaško výborným nákopom našiel vpredu Onuohu. Nigérijčan sa rozhodol pre strieľanú prihrávku, no Humenčania to odvrátili.
3
Gaško odkopol loptu pred nabehnutým Bajtošom. Rozohrávka sa tak naskytla brankárovi Kúdelčíkovi.
2
Zvolenčania mali k dispozícii prvý rohový kop. Center od ľavej rohovej zástavky bol dobre umiestnený a Nosko aj hlavičkoval, no nepresne.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MFK Zvolen: Kúdelčík – Gaško, Nosko, Prikryl – Úradník, Snitka (C), Köröš, Telúch – Rák, Starší – Onuoha.

Náhradníci: Bača, Kollár, Krejčí, M. Mráz, Šmatlák, Solivajs, Šteiniger, Svetlík, S. Urgela.

Tréner: Dušan Tóth.

FK Humenné: Bréda – Maťaš, Dzurík, M. Cmiljanović, Komjatý – Lukčo, Sitarčík, Šefčík – Bajtoš, Streňo (C), Okunola.

Náhradníci: Horváth, Maščenko, Páriš, S. Šuľák, C. Vasiľ, Vojtjuk, Vološin, Zlacký.

Tréner: Jozef Škrlík.

Rozhodca: Henček – Poruban, Hrenák.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 3. kola MONACObet ligy medzi Zvolenom a Humenným.

MFK Zvolen


Zvolen rovnako ako Ľubovňa platí nováčikovskú daň. Tri góly inkasoval od silnej Petržalky pri premiére a rovnaký počet schytal i do Prešova. So skóre 0:6 uzatvára tabuľkové poradie.

FK Humenné

Humenčania sa zatiaľ trápia. Po šokujúcom zakopnutí v Malženiciach sa predstavili vlastným fanúšikom. Súperom bol Púchov, ktorý najprv prehrával 0:1, no potom otočil na 2:1. Zemplínčanom zachránil kožu presným zásahom v samom závere útočník Erik Streňo.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Tabuľky MONACObet ligy (II. ligy)

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
MFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský Mikuláš
3
2
1
0
7:3
7
V
V
R
2
FC TATRAN PrešovFC TATRAN PrešovFC TATRAN Prešov
3
2
1
0
6:2
7
R
V
V
3
FC ViOn Zlaté Moravce - VrábleFC ViOn Zlaté Moravce - VrábleFC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
3
2
1
0
5:2
7
R
V
V
4
FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
2
2
0
0
5:3
6
V
V
5
FC PetržalkaFC PetržalkaFC Petržalka
3
1
1
1
3:1
4
R
P
V
6
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
2
1
0
1
5:3
3
V
P
7
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
2
1
0
1
4:3
3
P
V
8
MŠK Považská BystricaMŠK Považská BystricaMŠK Považská Bystrica
2
1
0
1
4:4
3
V
P
9
OFK Dynamo MalženiceOFK Dynamo MalženiceOFK Dynamo Malženice
3
1
0
2
4:8
3
P
P
V
10
MFK ZvolenMFK ZvolenMFK Zvolen
3
1
0
2
2:7
3
V
P
P
11
MŠK PúchovMŠK PúchovMŠK Púchov
2
0
1
1
2:3
1
R
P
12
Futbalový klub Humenné, s. r. o.Futbalový klub Humenné, s. r. o.Futbalový klub Humenné, s. r. o.
3
0
1
2
4:6
1
P
R
P
13
FC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 Šamorín
2
0
1
1
1:4
1
P
R
14
Stará Ľubovňa Redfox Football ClubStará Ľubovňa Redfox Football ClubStará Ľubovňa Redfox Football Club
3
0
1
2
1:4
1
R
P
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»ONLINE: MFK Zvolen - FK Humenné dnes, MONACObet liga (II. liga, 3. kolo, LIVE)