Košice boli favorit len na papieri, v Stropkove prebehol sviatok futbalu (Podcast Spoza piva)

Snímka spred zápasu Stropkov - FC Košice v rámci Slovnaft Cupu.
Snímka spred zápasu Stropkov - FC Košice v rámci Slovnaft Cupu. (Autor: MŠK TESLA Stropkov/ Tamara Bujdošová)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|3. okt 2024 o 12:00

Podcast Spoza piva vydal už 96. epizódu, v ktorej sa Timo a Samo zúčastnili na ďalšom jesennom kole Slovnaft Cupu v Stropkove.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Neďaleko Bardejova, trošku ďalej od Budimíra, sa nachádza malebný Stropkov. Toto mestečko hostilo v slovenskom pohári nikéligistu z Košíc, čo si Samo, prirodzene, nemohol nechať ujsť.

Delegácia podcastu Spoza piva sa tak rozhodla navštíviť tento zápas, ktorý domáci mohli pokojne označiť za sviatok športu. 

V Stropkove sme mali kvázi novinársku akreditáciu, ktorá nám síce povolila pohyb pri ihrisku, ale zároveň sa okolo nás zbiehali neraz skoršie narodení páni, ktorí okukovali naše tričká a zisťovali, čo tam chceme robiť. 

Zápas bol zaujímavý. Stropkov sa vôbec nezľakol zvučného súpera, Košice mali pred sebou prvý zápas pod vedením trénera Romana Skuhravého.

Priebeh bol hore-dole, neraz pohrozili aj domáci, no Košičania napokon zápas zvládli a postúpili ďalej. 

Na záver sme pokecali s našim kamarátom Dominom Kružliakom, s ktorým sme rozobrali viaceré témy. Za poskytnutú starostlivosť a zážitok by sme sa ešte raz chceli poďakovať stropkovskému futbalu.

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Košice boli favorit len na papieri, v Stropkove prebehol sviatok futbalu (Podcast Spoza piva)