Bude spoluhráčom Ronalda? O Lobotku sa zaujímajú dva saudskoarabské kluby

Stanislav Lobotka v drese SSC Neapol.
Stanislav Lobotka v drese SSC Neapol. (Autor: TASR/ANSA)
Sportnet|23. jún 2023 o 16:32

O služby slovenského reprezentanta sa zaujímajú dvaja noví kandidáti.

NEAPOL. Slovenský reprezentant Stanislav Lobotka bol v uplynulej sezóne jednou z hlavných postáv SSC Neapol, ktorému sa po dlhých 33 rokoch podarilo získať majstrovský titul.

Lobotka nastúpil v každom z 38 ligových zápasov a pripísal si aj po jednom góle a asistencii. Vynikal najmä prácou v strede poľa a na svojej pozícii patril medzi najlepších hráčov v súťaži.

Od Neapola dostal aj darček v podobe novej zmluvy, ktorá je platná do roku 2027 s opciou na rok 2028. To však neodrádza iných záujemcov, po novom sa o jeho prihlásili aj kluby zo Saudskej Arábie.

"Al Ahlí a Al-Nassr majú záujem o stredopoliara Neapola Stanislava Lobotku, jedného z najlepších hráčov Serie A v minulej sezóne," napísal na sociálnej sieti Twitter taliansky novinár Fabrizio Romano.

"Neapol považuje Lobotku za kľúčového hráča – kľúčovú súčasť projektu a nedávno podpísanú novú dlhodobú zmluvu," dodal.

V drese Al-Nassr FC hrá aj hviezdny Cristiano Ronaldo, ktorý výrazne spopularizoval súťaž v Saudskej Arábii. Jeho kroky po skončení sezóny nasledujú aj ďalšie zaujímavé mené, ako napríklad Karim Benzema či N'Golo Kanté.

Al-Nassr FC skončil v najvyššej súťaži na 2. mieste. Al Ahlí, ktorý sídli v meste Džidda, sa do najvyššej súťaže vracia po tom, čo ovládol druhú ligu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Bude spoluhráčom Ronalda? O Lobotku sa zaujímajú dva saudskoarabské kluby