Chýbali Alaba, Isco či Bale. Ancelotti: Hráči, ktorí tu dnes neboli, sa vrátia po sviatkoch

Tréner Carlo Ancelotti.
Tréner Carlo Ancelotti. (Autor: TASR/AP)
TASR|23. dec 2021 o 10:43

Atletico sa stále trápi.

MADRID. Francúzsky futbalista Karim Benzema zariadil dvomi gólmi víťazstvo Realu Madrid 2:1 nad Athleticom Bilbao.

Zápas 21. kola La Ligy poznačila absencia mnohých hráčov, celkovo ich pre koronavírus chýbalo až dvanásť vrátane opory hostí Luku Modriča a brankára domácich Unaia Simona.

Absencia v madridskom klube dala príležitosť nastúpiť Edenovi Hazardovi, Eduardovi Camavingovi či Nachovi Fernandezovi.

Chýbali veľké mená

"Chcel by som vyzdvihnúť pripravenosť futbalistov, ktorí nehrávajú často. Aj v tom spočíva sila tímu," povedal tréner Carlo Ancelotti:

"Myslím, že hráči, ktorí tu dnes neboli, sa vrátia po sviatkoch." Okrem Modriča mužstvu chýbali aj David Alaba, Isco, Marco Asensio, Rodrygo, Gareth Bale, Marcelo a náhradný brankár Andrij Lunin.

"Mali sme šance na vyrovnanie. Na svoj tím som však hrdý za to, ako hral proti lídrovi tabuľky," povedal po zápase tréner domácich Marcelino Garcia.

V jeho kádri chýbali dovedna štyria hráči, okrem brankára aj Inigo Martinez, Jokin Ezkieta a Alex Berenguer.

Simeone: Nevyhrávame

Menej sa darilo druhému madridskému klubu Atleticu, úradujúci šampióni prehrali v Granade 1:2 a ich najhoršie obdobie pod vedením Diega Simeoneho pokračuje.

"Nevyhrávame už tak, ako sme zvykli. Veľakrát sme vyhrali zápasy, v ktorých sme si víťazstvo nezaslúžili, teraz prehrávame stretnutia, ktoré si zaslúžime vyhrať. Malé chyby nás stoja body," povedal po zápase Simeone.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Chýbali Alaba, Isco či Bale. Ancelotti: Hráči, ktorí tu dnes neboli, sa vrátia po sviatkoch