Poplach u súpera Žiliny. V RB Salzburg hlásia niekoľko prípadov covidu

Karim Adeyemi.
Karim Adeyemi. (Autor: TASR/AP)
TASR|23. feb 2022 o 18:28

V prvom mužstve mali až 15 pozitívnych testov na koronavírus.

SALZBURG. Rakúsky futbalový majster RB Salzburg zrušil stredajší tréning potom, ako sa v tíme objavilo 15 pozitívnych prípadov koronavírusu. Týkajú sa hráčov aj členov realizačného tímu, klub ich mená nešpecifikoval.

"Niektorí hráči majú ľahké symptómy a všetci, ktorých sa to týka, sú v karanténe," citovala agentúra AP z klubového komuniké.

Minulý týždeň Salzburg odohral domáci osemfinálový zápas s Bayernom Mníchov (1:1), odveta je na programe 8. marca v Mníchove.

Počas ostatného víkendu Salzburg v najvyššej domácej súťaži zdolal Wolfsberger 2:0 a v nedeľu by mal nastúpiť na pôde tímu LASK Linz.

V tabuľke rakúskej bundesligy na čele s pohodlným náskokom 17 bodov pred Wolfsbergerom a je na dobrej ceste za šestnástym titulom.

"Stále sme v situácii, že môžeme hrať aj trénovať. Teraz ale budeme veľmi pozorne monitorovať vývoj u hráčov, ktorí neboli pozitívni. Ak to bude potrebné, budeme reagovať," dodal športový riaditeľ klubu Christoph Freund.

Dorastenci Salzburgu sa v osemfinále mládežníckej Ligy majstrov (UEFA Youth League) predstavia 2. marca v Žiline proti domácemu MŠK.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Poplach u súpera Žiliny. V RB Salzburg hlásia niekoľko prípadov covidu