Guardiola miluje klub, fanúšikovia zas jeho. Chcú mu urobiť podporný transparent

Pep Guardiola.
Pep Guardiola. (Autor: TASR/AP)
SITA|5. okt 2024 o 14:26

Fanúšikovia ManCity údajne vyzbierali tisíc libier na vytvorenie transparentu.

MANCHESTER. Tréner futbalistov Manchestru City Pep Guardiola ponúkol, že zaplatí náklady na transparent od fanúšikov, ktorí ho vyzývajú, aby zostal v tomto anglickom klube.

Priaznivci plánujú počas sobotňajšieho domáceho duelu Premier League 2024/2025 proti FC Fulham rozvinúť obrovskú vlajku a naliehať na kouča „Citizens“, aby podpísal predĺženie zmluvy, ktorá vyprší na konci tejto sezóny.

Fanúšikovia ManCity údajne vyzbierali tisíc libier na vytvorenie transparentu. „Nech mi dajú číslo účtu, aby som zaplatil za transparent.

Nechcem, aby na také niečo míňali peniaze, ale čo na to povedať? Ďakujem veľmi pekne. Zamiloval som sa (do klubu) od prvého dňa, čo som tu,“ vyhlásil španielsky kormidelník, ktorý pôsobí v Manchestri od roku 2016.

Guardiola zatiaľ nenaznačil, či podpíše so súčasným zamestnávateľom novú zmluvu. „Som súčasťou tohto klubu, je hlboko v mojich kostiach.

Milujem tento klub a vždy to tak bude. Nemôže to byť iné vzhľadom na to, ako sa ku mne správajú. Od prvého dňa mi dali veľa.

Na začiatku tlačových konferencií som povedal, že nebudem hovoriť o tejto téme,“ povedal Guardiola o svojej budúcnosti. „Keď sa to má stať, tak sa to stane.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Guardiola miluje klub, fanúšikovia zas jeho. Chcú mu urobiť podporný transparent