Poliakovi po súboji s Dudom zrejme zapadol jazyk, ako omráčený spadol na trávnik

Ondrej Duda (tretí vľavo) so spoluhráčmi v zápase Hellas Verona - AS Rím.
Ondrej Duda (tretí vľavo) so spoluhráčmi v zápase Hellas Verona - AS Rím. (Autor: TASR/ANSA)
SITA|27. aug 2023 o 16:08

Hráč AS Rím potreboval okamžitú pomoc lekárov.

BRATISLAVA. Okrem premiérového presného zásahu Ondreja Dudu v drese talianskeho klubu Hellas Verona priniesol sobotňajší duel 2. kola Serie A 2023/2024 medzi týmto mužstvom a AS Rím hrozivý moment, na ktorom mal podiel aj spomenutý slovenský reprezentant.

Ako uvádza web sport.pl, krátko po prestávke sa Duda v súboji zrazil s Nicolom Zalewským a poľský legionár ako omráčený spadol na trávnik.

VIDEO: Zostrih zo zápasu Hellas Verona - AS Rím (2:1)

Zalewski potreboval okamžitú pomoc lekárov. „Zdalo sa, že jeho spoluhráči mu vyťahujú jazyk,“ poznamenal komentátor stretnutia Tomasz Zieliński z Eleven Sports.

Po niekoľkých minútach sa však Zalewski našťastie postavil a sám odišiel z ihriska. Namiesto neho vybehol na trávnik Holanďan Rick Karsdorp.

Portál LaRoma24.it informoval, že Zalewski dostal tvrdý zásah do hrudnej kosti a hlavy, zatiaľ čo Sky Sport Italia tvrdí, že 21-ročný mladík podstúpi testy na posúdenie jeho zdravotného stavu.

V najbližšom zápase AS Rím proti AC Miláno pravdepodobne Zalewski nenastúpi, ale mal by byť v poriadku na septembrový zraz poľskej reprezentácie.

AS Rím nezažíva vydarený začiatok sezóny 2023/2024. Mužstvo pod vedením Portugalčana Josého Mourinha v doterajších dvoch ligových dueloch ešte nezvíťazilo.

Najprv doma remizovalo so Salernitanou (2:2) a potom prehralo vo Verone (1:2).

Tabuľka Serie A

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Poliakovi po súboji s Dudom zrejme zapadol jazyk, ako omráčený spadol na trávnik