Lobotka podpísal novú zmluvu. Neapol si dal vianočný darček, píšu médiá

Slovenský futbalista Stanislav Lobotka v drese Neapolu.
Slovenský futbalista Stanislav Lobotka v drese Neapolu. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|26. dec 2022 o 23:04

Stanislav Lobotka bude hráčom Neapolu najbližších päť rokov.

NEAPOL, BRATISLAVA. Taliansky futbalový klub SSC Neapol zopár dní pred Vianocami predĺžil zmluvu so slovenským stredopoliarom Stanislavom Lobotkom. Informuje o tom reportér SkySports Gianluca Di Marzio.

“Neapol si dal pred Vianocami darček (pre súčasnosť aj budúcnosť). Klub totiž v uplynulých dňoch uzavrel novú zmluvu so slovenským stredopoliarom Stanislavom Lobotkom do roku 2027 (s opciou na rok 2028),” píše taliansky SkySports.

Na oficiálne vyhlásenie si budeme musieť počkať do začiatku januára. Zmluva bude platiť do roku 2027 a jej súčasťou bude opcia na jeden rok navyše (2028).

Obe strany mali za posledné týždne ústnu dohodu, ktorú teraz potvrdili na papieri. Lobotkova pôvodná zmluva s talianskym klubom mala vypršať v roku 2025.

Stanislav Lobotka nastúpil v tejto sezóne na všetkých pätnásť ligových zápasov. Taktiež nevynechal ani jeden duel v skupinovej fáze Ligy majstrov.

Aj vďaka jeho skvelým výkonom v strede poľa je Neapol na prvej priečke v tabuľke Serie A a ovládol aj svoju skupinu Ligy majstrov. V osemfinále na nich čaká nemecký Eintracht Frankfurt.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Lobotka podpísal novú zmluvu. Neapol si dal vianočný darček, píšu médiá