Obviazali mu opasok okolo krku. Hráča Benficy napadli vo vlastnom dome

Nicolás Otamendi (vpravo) v drese klubu Benfica Lisabon.
Nicolás Otamendi (vpravo) v drese klubu Benfica Lisabon. (Autor: TASR/AP)
TASR|14. dec 2021 o 11:15

Spôsobili mu škodu v hodnote takmer 300-tisíc eur.

LISABON. Argentínskeho futbalistu Nicolása Otamendiho v pondelok údajne napadli v jeho vlastnom dome.

Štyria páchatelia naňho mali zaútočiť a obviazať mu opasok okolo krku, následne ukradli peniaze a luxusné hodinky. Obranca Benficy Lisabon je podľa tímu v poriadku.

"Hráč aj jeho rodina sú v poriadku napriek problémom, ktorým po tejto udalosti čelia," uviedol klub v oficiálnom vyhlásení.

Podľa britských médií bývalého hráča Manchestru City prepadli pri príchode domov zo zápasu Benficy proti Famalicau (4:1).

Následne ho donútili otvoriť dvere, za ktorými sa skrývala jeho manželka a dieťa. Krádež trvala podľa portugalských médií len desať minúť a zlodeji, údajne z východnej Európy, mali spôsobiť škodu v hodnote takmer 300.000 eur.

Prípadom sa už zaoberá portugalská polícia, dom dvojnásobného víťaza Premier League na juhu mesta stráži súkromný ochrankár. Podobný incident sa minulý týždeň stal britskému cyklistovi Markovi Cavendishovi.

Športovca, ktorý sa zotavoval po páde na dráhových pretekoch v belgickom Gente, napadli a ohrozovali jeho manželku Petu.

Následne mu zobrali luxusný kufor a dva kusy drahých hodiniek. Celá scéna sa odohrala v prítomnosti dvoch cyklistových maloletých detí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Obviazali mu opasok okolo krku. Hráča Benficy napadli vo vlastnom dome