Neymar sa hnevá: Robím, na čo mám chuť. Súďte ma len podľa výkonov na ihrisku

Neymar.
Neymar. (Autor: TASR/AP)
SITA|29. okt 2021 o 13:52

Za osobný život by ma nik nemal súdiť, vraví.

BRATISLAVA. Brazílsky futbalový útočník Neymar a občasné bujaré oslavy, táto kombinácia je už roky známa.

Dvadsaťdeväťročný futbalista francúzskeho tímu Paríž St. Germain sa však bráni tvrdením, že nikdy by vo futbale nedokázal toľko, ak by na sebe tvrdo nepracoval a na ihrisku neodovzdával maximum.

"Ak by som to nebral seriózne, nemohol by som byť medzi najlepšími," poznamenal.

Doplnil tiež, že so športom to myslí vážne a dokazujú to jeho úspechy. Pripustil, že niektoré správy, ktoré sa venujú jeho zábave, ho "iritujú".

Upozornil na to web goal.com s odvolaním sa na videorozhovory s Neymarom na YouTube.

"Idem von vždy, keď môžem, keď mám na to čas a keď mám voľný deň. V tom nevidím problém," pokračoval rodák za Sao Paula.

"Všetci by ma však mali súdiť len na základe výkonov na hracej ploche. V osobnom živote si robím, na čo mám chuť. A za to by ma nik nemal súdiť. Som voľný. Ak by som nemakal na svoje fyzičke, na túto úroveň by som sa nikdy nedostal," myslí si Brazílčan.

Neymar na klubovej úrovni pôsobí v Európe od roku 2013. Z materského FC Santos najprv prestúpil do španielskeho klubu FC Barcelona, z ktorého v lete 2017 odišiel do Francúzska do tímu Paríž Saint-Germain.

"Futbal milujem, hrať ho je pre mňa najobľúbenejšia činnosť v celom živote. Chcem, aby si ma všetci pamätali ako jedného z najautentickejších hráčov. Na nič sa nehrám a nič neskrývam," hovorí vynikajúci technik.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Ligue 1»Neymar sa hnevá: Robím, na čo mám chuť. Súďte ma len podľa výkonov na ihrisku