Polčasová dráma v škótskej lige. V šatni skolaboval hráč, jeho stav je stabilizovaný

Mohamed Sylla
Mohamed Sylla (Autor: Dundee Football Club/X)
SITA|29. sep 2024 o 13:32

V šoku som ostal ja i všetci moji zverenci, reagoval tréner.

BRATISLAVA. Cez polčasovú prestávku sobotňajšieho zápasu 6. kola škótskej ligy medzi FC Dundee a Aberdeenom skolaboval priamo v kabíne domáci stredopoliar Mohamed Sylla.

Tridsaťročný Francúz upadol do bezvedomia po tom, čo odohral prvý polčas duelu v Dens parku. Podľa médií bol Sylla už pri vedomí počas prevozu do nemocnice. Podľa najčerstvejších informácii je jeho stav stabilizovaný. Informuje o tom britská televízia BBC.

Na hernom prejave stabilného člena základnej zostavy Dundee v prvom polčase pritom nebolo badať žiadne známky signalizujúce zdravotné ťažkosti.

„Mo skolaboval v šatni cez prestávku naozaj z ničoho nič. Nebol to pekný pohľad. V šoku som ostal ja i všetci moji zverenci. Môžem však potvrdiť, že aktuálne v nemocnici komunikuje a mal by byť v poriadku. Uvidíme však, čo odkryjú najbližšie vyšetrenia v nemocnici,“ povedal kormidelník FC Dundee Tony Docherty.

Zápas aj napriek tejto nepríjemnej udalosti dohrali. Domáci v ňom podľahli Aberdeenu 1:2.

„V hre bolo aj predčasné ukončenie zápasu. Dostali sme však informáciu, že Mo je pri vedomí a stabilizovaný, takže sme sa rozhodli ísť do druhého polčasu a bojovať aj za neho,“ doplnil Docherty.

Mohamed Sylla je súčasťou klubu z Lowlands druhú sezónu. Rodák z Paríža s koreňmi v Pobreží Slonoviny v minulosti pôsobil v anglických kluboch Oldham Athletic, Aldershot Town či Hartlepool United. Nastupoval tiež za francúzsky Laval. Za Dundee odohral zatiaľ 30 duelov.

„Je to dobrý chlapec, ktorého sme si v klube obľúbili. Bez neho budeme určite slabší. Želám mu veľa šťastia pri rekonvalescencii. Verím, že jeho návrat bude čo najrýchlejší,“ uzavrel Docherty.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Polčasová dráma v škótskej lige. V šatni skolaboval hráč, jeho stav je stabilizovaný